Optike i nosači > Optike

LEUPOLD optike

<< < (48/164) > >>

Lazar:
kod bendera toga nema ni poslije 100 metaka zaredom  teaa

Schultz and Larsen:
 ččč ččč ččč ččč ččč ččč

perop:

--- Citat: Lazar - 12. 03. 2010. 22:34:55 ---evo par rijeci o kvalitetu leupoldove optike,neki dan na streljani poslije 20 ispaljenih metaka dalje pucanje bilo nemoguce, pogled kroz optiku ko fatamorgana u sahari, toga kod evropske velike cetvorke nema

--- Kraj citata ---

Vrati ga u tvornicu i popravi ako ima neka greška ta optika ima doživotnu garancija. Nije mi jasno jer nije baš dobro objašnjeno se točno dogodilo nakon tih 20 metaka i zašto nisi mogao nastaviti pucati. S mojim Leupoldom VXII 3-9X50 nisam imao imao tih poblema. Prije petnaestak dana moj prijatelj je iz iz češkog karabina 30-06 i optike VXII 3-9 x33 pucao petnaestak metaka raznih serija u kratkom roku.  Ja sam isto ispalio nekoliko metaka iz tog karabina i nije bilo problema.
 z10

Lazar:
cijev bila vrela pa se kroz optiku moglo vidjet samo mutno

perop:

--- Citat: Lazar - 13. 03. 2010. 08:12:16 ---cijev bila vrela pa se kroz optiku moglo vidjet samo mutno

--- Kraj citata ---

Ne znam koji model optike imaš.  Leupold je višeše lovačka nego streljačka optika i lovu se ne puca toliko puno metaka u kratkom roku. Ipak trebaš se konzultirati s nekim tko poznaje optiku stručno i profesionalno npr. Etran i vidjeti radi li se o grešci. Ako je neka greška Leupold to popravi ili zamijeni bezikakvih problema
 zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju