Optike i nosači > Optike

LEUPOLD optike

<< < (49/164) > >>

Lazar:
to stoji za lovacke potrebe je i smijesno to pominjat, imam kolega specijalaca sa kojima idem cesto na streljanu  hao oni koriste na tim svojim cudima trake koje su zategnute iznad cijevi  hao desava se to i kod drugih optika  hao,   zagi

IŠiprak:

--- Citat: darkohunter - 12. 03. 2010. 22:55:50 ---Zavisi koji Leupold Lazare, ima Leupold i VXI koji je loš, ali zato ima i VX7 koji ni u čemu ne zaostaje....

--- Kraj citata ---

just

Macak:

--- Citat: Lazar - 13. 03. 2010. 08:12:16 ---cijev bila vrela pa se kroz optiku moglo vidjet samo mutno

--- Kraj citata ---

Da optika nije imala vlage u sebi, zato sto su gumice popustile?

Lazar:

--- Citat: Macak - 13. 03. 2010. 10:07:29 ---
--- Citat: Lazar - 13. 03. 2010. 08:12:16 ---cijev bila vrela pa se kroz optiku moglo vidjet samo mutno

--- Kraj citata ---

Da optika nije imala vlage u sebi, zato sto su gumice popustile?

--- Kraj citata ---
kolko sam vidio si u blizini düsseldorfa ,streljana nije daleko odtebe ,navrati pa bi mogo vidjet  ,imaju i druge optike tih pojava

lav:
evo sam pazario leupolda 3-9*40 vx1 za 1000 kuna. optika je doslovno nova, donesena iz njemačke i ispalila nekih desetak komada, prema čovjekovoj riječi, a na izgled mi se čini normalan i pošten čovjek, a sad..! kupljena je tu preko oglasa u rubrici optike od lovnika s hreljina kod rijeke, ali vrijeme će pokazat dali je to bio neki zaheb ili ok transakcija. jedva čekam da je stavim na zastavu 7*64 i probam u svim uvjetima, daljinama i blizinama. znam da nije sad neka mrak optika ali u ovo vrijeme recesije i male stvari vesele! ref 2p

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju