Optike i nosači > Optike
LEUPOLD optike
KOBI:
--- Citat: bambi - 13. 07. 2011. 21:09:05 --- Odnedavno posjedujem VX-I 3-9x40. Prsten za izmjenu uvećanja se teže okreće u odnosu na nake optike koje sam posjedovao prije ove. Na tom prstenu postoji i jedan vijak. Da li je normalno za ovu optiku da se prsten za izmjenu uvećanja teže okreće i vijak na tom prstenu da li treba otpuštati ili stezati.
--- Kraj citata ---
Kod mene se okrece bez problema.
Sto se tice vijka kad budes prolazio dole navrati i pogledaj kako i koliko je kod mene dotegnut.
Expresica:
--- Citat: bambi - 13. 07. 2011. 21:09:05 --- Odnedavno posjedujem VX-I 3-9x40. Prsten za izmjenu uvećanja se teže okreće u odnosu na nake optike koje sam posjedovao prije ove. Na tom prstenu postoji i jedan vijak. Da li je normalno za ovu optiku da se prsten za izmjenu uvećanja teže okreće i vijak na tom prstenu da li treba otpuštati ili stezati.
--- Kraj citata ---
skines vijak ,gurnes prsten,podmazes gumicu i sve opet vratis na svoje mjesto. I radi ko podmazano ;)
bambi:
--- Citat: Expresica - 13. 07. 2011. 22:10:29 ---
--- Kraj citata ---
skines vijak ,gurnes prsten,podmazes gumicu i sve opet vratis na svoje mjesto. I radi ko podmazano ;)
--- Kraj citata ---
Zahvaljujem na savjetu kolega Expresica!
Uradio sam tačno kako si napisao, i sada ide kako treba.
Expresica:
d4,ako se ikad sretnemo runda ti ne gine z10
shandi:
--- Citat: Expresica - 14. 07. 2011. 22:00:34 --- d4,ako se ikad sretnemo runda ti ne gine z10
--- Kraj citata ---
Jel ne vozš ti još uvijek veliku nagradu Zagorja? hao hao hao hao
z10
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju