Optike i nosači > Optike
LEUPOLD optike
banjsakz:
znam ja gdje ima dobrih "šelni" hao hao hao
vuk sa motajice:
Kolega Robert dobro dosao u klub Leupoldasa ;) ,jel ovo VX1,da ti je sa srecom i sto prije da je d7
robert.limeni:
D d7a vx1 3-9x40, toliko sam se mogao ispružiti sa lovom, nisam još imao Leupolda pa ćemo vidit. Vidim da su svi uglavnom zadovoljni a i garancija je kao doživotna onda valjda nešto vrijedi!
PinzHunter:
--- Citat: robert.limeni - 23. 11. 2011. 18:47:37 ---D d7a vx1 3-9x40, toliko sam se mogao ispružiti sa lovom, nisam još imao Leupolda pa ćemo vidit. Vidim da su svi uglavnom zadovoljni a i garancija je kao doživotna onda valjda nešto vrijedi!
--- Kraj citata ---
dugo će ta optika tebe služiti,ko jednom zapne za leupolda gotovo je sa mjenjanjem.neka ti je sa srećom
tuzlic:
Imam jedan mali problemčić , pa ako nije problem da mi kažete nešto o mom ponovnom odabiru optike ?
Jbg. opet moram ispočetka tražiti optiku u USA ,jer kad sam je platio i naruđba otišla u lager a ono čudom u kompjuteru imaju 16kom, a na lageru nemaju niti jedne.....joj kosu sam sa glave čupao kada su mi se izvinuli preko email-a i vratili novac a optike nigdje.......
Sad znači iznova čupanje kose i živaca, ali da ne duljim sa mojim glupostima . Kakav je recimo VX•R 3-9x40mm CDS Riflescope i u kojem fokalnom planu končanica , jeli tanki duplex itd .?
Uzeo bih njega ,jest dosta skuplji od predhodnog izbora grrrrrr........447,24 $ + 41$ poštarina , jbg. nisam želio dati puno novca ali mi izgleda nema druge, ovaj mi je izgleda suđen. paci
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju