Optike i nosači > Optike
LEUPOLD optike
salic:
A da odeš u trgovinu i kupiš si optiku? Skuplje je, no uzmeš je u ruke, pregledaš, ocijeniš i nosiš kući. Sigurnije i imaš jamstvo.
Neću pametovati. Prethodni izbor je bio malo bolji, no ni ovoj nema mane. Radit će.
tuzlic:
--- Citat: salic - 30. 11. 2011. 15:26:41 --- A da odeš u trgovinu i kupiš si optiku? Skuplje je, no uzmeš je u ruke, pregledaš, ocijeniš i nosiš kući. Sigurnije i imaš jamstvo.
Neću pametovati. Prethodni izbor je bio malo bolji, no ni ovoj nema mane. Radit će.
--- Kraj citata ---
E kolega lako je vama u Hrvatskoj imate svega ,kod nas u BiH nemamo baš puno izbora, da znam ko ima leupoldove optike otišao bih odmah i naravno pogledao iz prve ruke nebi mi trebao forum, ovako mogu samo pitati kakva je onoga tko je ima, npr. na ovom forumu ima dosta leupoldaša.
Drugo , ko kod nas kaže tj, tvrdi da ima leupolda novog na prodaju bez obzira kojeg tip-a, uvijek na kraju pita a kojeg da ti naručim imam popust kod dilera ...he he ( ebay-USA ), heheheeh ,bosanci su zehebani ljudi. A nisam ni ja baš hmmm,ali jesam bosanac. he he
lovac10:
Za 500 dolara možeš uzet tasko titan i nećeš požalit
IŠiprak:
--- Citat: tuzlic - 30. 11. 2011. 15:11:14 ---Imam jedan mali problemčić , pa ako nije problem da mi kažete nešto o mom ponovnom odabiru optike ?
Jbg. opet moram ispočetka tražiti optiku u USA ,jer kad sam je platio i naruđba otišla u lager a ono čudom u kompjuteru imaju 16kom, a na lageru nemaju niti jedne.....joj kosu sam sa glave čupao kada su mi se izvinuli preko email-a i vratili novac a optike nigdje.......
Sad znači iznova čupanje kose i živaca, ali da ne duljim sa mojim glupostima . Kakav je recimo VX•R 3-9x40mm CDS Riflescope i u kojem fokalnom planu končanica , jeli tanki duplex itd .?
Uzeo bih njega ,jest dosta skuplji od predhodnog izbora grrrrrr........447,24 $ + 41$ poštarina , jbg. nisam želio dati puno novca ali mi izgleda nema druge, ovaj mi je izgleda suđen. paci
--- Kraj citata ---
http://stores.ebay.com/Johnny-Sals-Sporting-Goods/RIFLESCOPES-OPTICS-/_i.html?_fsub=1416263013&_sid=311213823&_trksid=p4634.c0.m322
Šalje u RH, pa onda vjerojatno i u BiH. Pošalji poruku za za iznos poštarine.
tuzlic:
--- Citat: IŠiprak - 30. 11. 2011. 18:27:23 ---
--- Citat: tuzlic - 30. 11. 2011. 15:11:14 ---Imam jedan mali problemčić , pa ako nije problem da mi kažete nešto o mom ponovnom odabiru optike ?
Jbg. opet moram ispočetka tražiti optiku u USA ,jer kad sam je platio i naruđba otišla u lager a ono čudom u kompjuteru imaju 16kom, a na lageru nemaju niti jedne.....joj kosu sam sa glave čupao kada su mi se izvinuli preko email-a i vratili novac a optike nigdje.......
Sad znači iznova čupanje kose i živaca, ali da ne duljim sa mojim glupostima . Kakav je recimo VX•R 3-9x40mm CDS Riflescope i u kojem fokalnom planu končanica , jeli tanki duplex itd .?
Uzeo bih njega ,jest dosta skuplji od predhodnog izbora grrrrrr........447,24 $ + 41$ poštarina , jbg. nisam želio dati puno novca ali mi izgleda nema druge, ovaj mi je izgleda suđen. paci
--- Kraj citata ---
http://stores.ebay.com/Johnny-Sals-Sporting-Goods/RIFLESCOPES-OPTICS-/_i.html?_fsub=1416263013&_sid=311213823&_trksid=p4634.c0.m322
Šalje u RH, pa onda vjerojatno i u BiH. Pošalji poruku za za iznos poštarine.
--- Kraj citata ---
Hvala ,znam za tog prodavača, ali su kod njega znatno skuplje optike. Može se uz malo više vremena na webu pronaći dosta povoljnije sa prihvatljivom poštarinom optika. Ali opet,thanx.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju