Optike i nosači > Optike

LEUPOLD optike

<< < (88/164) > >>

ivek1988:
Mislim da je slučajno...covjek koji prodaje radi u poznatoj firmi koja se bavi prodajom lovacke opreme...ja sam isto kupil upravo tu optiku za kombinirku brno 502.10 u kalibru 30-06 i za koji dan bu namontirana i upucana pa budemo znali vise...nisam dobil kutiju od optike...mislim da je to solidna optika za te novce koja moze koristiti za pogon i ceku, idealna za kombinirku

Boboo79:
Ivek po tebi to je orginal bez sumlje? koja ti je končanica na optici?

ivek1988:
Gle ja mislim da je original...ima sve gravirano od ispod model,serijski broj...takva optika u USA kosta manje od 200 dolara a to kaj nase trgovine lovackom opremom oce zaraditi 3 put vise to je njihova stvar...koncanica je Wide Duplex...javim ti za par dana kad upucam kod rusana najvjerojatnije pa bum videl kaj bu on rekel

boni:
početnik sam sto se tiče optika i montaža pa me zanima dali se može na prerađenu m98 staviti jedna od ove 2 montaže i koja je od njih bolja i na sve to optika leupold 2-7x 33?

Neno:
Nijedna!

Oba dvije su  s tunelom koji ti ne treba jer imaš varijabel s min. povečanjem X2, jedino ako ručica nije ostala originalna pa treba optiku dignuti visoko da ne udara u nju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju