Optike i nosači > Optike
LEUPOLD optike
vuk sa motajice:
Boni moja preporuka za naosace su ti Leupold STD fiksna montaza jer tebi netreba tunelska kao sto je kolega Neno naveo radi malog uvecanja optike od 2x jer sa njom pucas u trku na malim daljinama bez problema.Ja imam montazu Leupold STD a evo slike kako izgleda http://leupold.webyshops.com/?p=199 i sa njom sam fino ispucao sa svojim zastavinim 30-06 i odlicno drze a Leupold optika koju si odabrao super je jer takodjer imam optiku Leupold VXR i prezadovoljan sam.Znaci uzmi ovu Leupold STD montazu i upucaj i bices miran a mislim da u HR kosta oko 80 eura.
alex:
Dobio sam novu leuopold optiku MARK 4 3.5-10X50 iz Australije,na službenim leupold stranicama nema ništa o toj optici. Izgleda da je to neki lažnjak, ima li tko iskustva sa tim i vrijedi li to stavljat na pušku?
Fratt:
Ovako nešto?
http://www.dealextreme.com/p/professional-3-5-10x40mm-rifle-scope-30mm-caliber-82648
Pitaj se ova pitanja pa ćeš vidjeti dali se isplati:
1. dali drži šus
2. dali ima paralaksu na 100 metara
3. dali se da uopće upucati
4. kakva je u sumrak za te novce
5. dali sam upucavaš i montiraš ili daješ to puškaru koji ti za to uzme novce koji su skoro toliki koliko i sama optika
Uzmi u obzir gnjavažu i trošak pa onda ocjeni dali bi mogal na lovački karabin ili ne...sve se ovo odnosi na momenat prije kupnje i vaganje dali kupiti ili ne a pošto si ti tu stepenicu preskočio (imaš optiku već) onda te malo košta da je sam montiraš i upucaš.
Vrijeme će pokazati kakva je ali ako u lovu fulaš nikad nećeš znati dali si pogriješio ti ili optika a osobno ja volim sve faktore imati pod kontrolom,ak syebem nešto onda znam da sam syebao ja a ne hardware.
P.S. oprosti na davljenju i podužem postu
lovac1977:
--- Citat: alex - 20. 08. 2012. 21:40:18 ---Dobio sam novu leuopold optiku MARK 4 3.5-10X50 iz Australije,na službenim leupold stranicama nema ništa o toj optici. Izgleda da je to neki lažnjak, ima li tko iskustva sa tim i vrijedi li to stavljat na pušku?
--- Kraj citata ---
Posto si vec kubijo onda nema sta probaj i vidi. Da bi bijo siguran da je laznjak ili ne na leupold.com mozes provjerit sa ukucavanjem seriskog broja snajpera. Jedan moj prijatelj je isto to kupijo prije nekog vremena na ebayju i posto je koncanica se pomjerila poslje neki 10-15 metaka poslo u leupold na popravku a ovi utvrdili da je laznjak i samo u smece. Probaj da stavis na neku pusku u manjem kalibru mozda bude dobar. pozz
bullet:
defintivno je lažnjak.Imao sam prilike ga imati u rukama prije godinu dana.Sto se tiče izrade i leća nije mi djelovao tako loše naspram ovih kineskih tasco kopija koje se mogu kupit na svakom cosku za 300-400kn. Što tiče osvijetljenja koje ima ne izgleda tako lose svijetli samo unatarnji dio končanice (nije disko od osvijetljenja unutra kao kad upališ kopiju tasca).moje misljenje je to drži vodu samo za male kalibe.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju