Optike i nosači > Optike

LEUPOLD optike

<< < (91/164) > >>

KOBI:
Pa ti bas i nisi neki LUCKY  teaa happi

Neno:
Pouka glasi :

Ne kupuj opremu s e-baya ako nemaš jarana na carini  ;)

bullet:
Ili dobrog amera da to rastavi i lukavo pošalje  sauf

lucky:
E moj Neno nije to e-bay nego kako rekoh "Cabelas" , prošaraj po njihovoj stranici, ima svega samo ne dostavljaju do nas, moj čovjek došao tamo i kupio kao da sam i ja sam, cijena kako i stoji na internetu, ali me ubiše troškovi slanja novca, poreza, trošarine ili carine  ili nemam nija više pojma šta sam platio.
Ali pored svega tog ja sam opet prošao povoljnije nego da sam kupio kod jednog našeg trgovca koji ima u ponudi VX-R, samo me boli kad ljudi govore kako su do sada dobili iz inozemstva optika i optika i prošli uz minimalna davanja ili bez kune dodatnih troškova a ja "sve po propisu", jer sam na kraju skontao da, budući uz optiku nije bio račun, kao ono poklon i bla bla, gospoda su uredno provjerili cijenu na stranici Cabelasa i prišili mi sve do zadnje lipe.

Fratt:
Troskove si mogao reducirati pomocu Paypala ako ga kolega ima,uplatis na njegov Paypal racun,novci mu sjednu i one plati,iznos nije ogranicen i ne uzimaju enormnu proviziju...a za carinu neznam lijeka,sve su krvolocniji u zadnje vrijeme.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju