Optike i nosači > Optike

LEUPOLD optike

<< < (90/164) > >>

alex:
A u 7x64 izgleda da ne dolazi u obzir!?

Fratt:
Taj ti odgovor nitko ne moze dati,stavi pa vidi...

alex:
To sam si i mislio, ipak nisam je ništa platio, probat ću pa vam javim...

lucky:
Ja odlučio u vlastitom aranžmanu iz USA nabaviti optiku i realizirao to. Leupold VX-R 1,25-4X20 Pig Plex končanica, izabrao (u Cabelas-u), poslao čovjeku novac, on meni optiku i stiglo.
Preko drugog tipa u Njemačkoj kupio MAK šinu, sve to poslao Rusanu koji je to montirao.
Sad je Benelli Argo 9,3X62 kompletiran, samo udari, što bi rekli neki moji drugari iz ekipe "nemoreš promašiti".... hao

E ali interesantnija su moja financijska izdvajanja. Optika koštala 479 $. Poslao čovjeku novac putem Western Uniona ali  za Teksas neide preko 400 $ u jednom danu jedan primatelj ili pošiljatelj pa onda uključi i moju i njegovu ženu u taj veliki transfer novca, novac pošalji na dvije uplatnice ali sad je trošak slanja 2X180 kuna =360. I stigne novac do Amerike, kupi se optika, dođe u RH, a meni obavjest da je dođem preuzeti.
Dođem preuzeti, otkupnina 1.100 + još nešto kuna carine, poreza i poreza i p...e m......e  dois kriv mi cijeli svjet i novi i stari, i Kolumbo što je otkrio Ameriku i one bitange što su ga poslale da traži put za Indiju.... >:( d7

Eto kako funkcionira prava država,  uredno naplaćuje carinu i poreze, štiti domaću proizvodnju (nemamo proizvodnju ali kad bude bilo mi smo je s premni štititi).... za popizditi.
Da znaju u Americi koliko sad košta moj Argo sa "dodatnom opremom" možda bi i oni digli cijenu lovačkoj opremi.

lucky:
U svom silnom govorničkom naletu nisam napomenuo cijenu MAK šine 113 eura i Rusanovi prstenovi, ugradnja i upucavanje 1000 + kn, ali to su troškovi koji su i prije plaćanja bili ukalkulirani u financijsku konstrukciju ovog mog pothvata, eto s ovim zaključujem ovaj dio, a vama forumaši na znanje i ravnanje  zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju