Optike i nosači > Optike

LEUPOLD optike

<< < (147/164) > >>

Goran:
Stand na Shot Show 2015 i svi novi proizvodi izlozeni. Nekoliko noviteta vrijednih paznje ali u visoj cjenovnoj grupi.

Goran:
Novosti u 2015 : http://www.leupold.com/new-products/

Pregledao sam sve nove modele detaljno i ima lijepih detalja i novina u Mark 4 i superiornosti u Mark 6 i mark 8 nisanima. Amerikanci su najvise gledali AR nisane i nove Delta red dots i D- EVO.
Najvise mi se svidio Mark 6 model 3-15x50 i naravno spotting scope 12-40x60 sa novim Horus koncanicama za precizno gadjanje.

perop:

--- Citat: Goran - 10. 02. 2015. 01:30:38 ---Novosti u 2015 : http://www.leupold.com/new-products/

Pregledao sam sve nove modele detaljno i ima lijepih detalja i novina u Mark 4 i superiornosti u Mark 6 i mark 8 nisanima. Amerikanci su najvise gledali AR nisane i nove Delta red dots i D- EVO.
Najvise mi se svidio Mark 6 model 3-15x50 i naravno spotting scope 12-40x60 sa novim Horus koncanicama za precizno gadjanje.

--- Kraj citata ---
d1  teaa
Gorane mislim da Leupold ima tri modela taktičkih optičkih nišana Mark 6 i to: Mark 6 - 3-18x44mm - (M5B2 34mm), Mark 6 3-18x44mm - (34mm M5C2) i Mark 6 3-18x44mm (34mm - M5C2, DAGR). Je li ovaj model Mark 6 3-15x50 neki novi Leupoldov model ili je u pitanju greška ???
Pozdrav,  zagi

Goran:
Ako me sjecanje dobro sluzi model 3-15x50 postoji i to u dvije opcije koncanica ( CDS i jos nesto). Osim ovog ima tu i nekih modela sa jacim povecanjiam kao 4-24x52 i takmicarski 7-42x56. Ovo su sve Mark 6 modeli. Ima i lijepi Mark 6 1-6x24 i 2-12x42 koji mi vama pasali za lov. Mene su zanimale nove konacanice posebno jedna koja je napravljena za 308W I CMRW7.62. Mark 6 pravi novi trend kratkih ali opticki mocnih proizvoda koji su brzi i lagani za upotrebu. Laganiji je od Razor 3-18x50 Vortexovog modela  ali je Vortex bolji sto se tice kljucanja i rada turete.  Prednost Leupolda je sto nudi mnostvo inovativnih tureta ali to je i proizvodni problem tako da se moze dugo cekati na isporuku. Prevelik izbor moze biti logisticna zbrka i muka za proizvodjaca i musteriju. S&B short shot modeli su kompaktni a mocni pa su i ostali odmah skocili na taj vagon. 6x zoom je nesto sto je potvrdjeno i proizvodni system je siguran dok veca povecanja jos uvijek zahtjevaju paznju i imaju svoje probleme. S&B 5-25x50 PM2 je definitivno inspiracija za mnoge.

Boboo79:
Zanima me ako netko lovi sa Leupoldom vx II 3-9x50 , kakav je za ceku mislim na sumrak da li sto vrijedi, znam da ima puno boljih ali nije ni puno para u igri ,ako moze netko prokomentirati navedeni model iz prve ruke..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju