Optike i nosači > Optike

MEOPTA optike

<< < (25/193) > >>

sasa:
hvala vam svima na pomoći.
Pozz Saša

TUROPOLJE:
ja mislim da taj radnik ne laže a samo je jedna itina da naši trgovci naručuju robu iz inozemstva gdje je moguče da se uzima roba sa greškama ili koja nije prošla kontrolu za zapadno tržišta i može se kupiti jeftinije a ktome i veča zarada ..  teaa

medo:

--- Citat: TUROPOLJE - 10. 10. 2009. 18:53:52 ---Moje mišljenje je da ako se več kupuje optika onda platiti duplo više i možeš imati svarovski koji vam može koristiti dok ste živi a o razlici u kvaliteti da se ne govori ...
Mislim ako se več daje 6000 ,00 Kn onda mogu dati još toliko i optika za čeku ima dok sam živ..

--- Kraj citata ---

Koja zabluda ;)

ante kula:
medo koju bi ti optiku uzeo (koja marka,model,povecanje i koncanica) za lov prvenstveno cekanje svinja i srnjaka? za gadjanje u sumrak i svanuce?

medo:

--- Citat: ante kula - 11. 10. 2009. 16:38:34 ---medo koju bi ti optiku uzeo (koja marka,model,povecanje i koncanica) za lov prvenstveno cekanje svinja i srnjaka? za gadjanje u sumrak i svanuce?

--- Kraj citata ---
Iskreno, uzeo bih optiku 3-10x56 sa iluminiranim krizicem ili tockicom. Koncanica 4A meni najvise odgovara.
Proizvodjaci Kahles ili S&B su mi najdrazi ali Meopta i jos neki super bi mi posluzili.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju