Optike i nosači > Optike
MEOPTA optike
Kaligula:
Nema tu puno razmišljanja.
Kahles C 2,5-10x50 je sigurno bolji izbor.
Ja imam dva 2,5-10x50 na svojim karabinima i kad dođe vrijeme za treći,opet će biti Kahles.
Tko ga jednom proba,u pravilu dalje ne traži.
TUROPOLJE:
Moje mišljenje je da ako se več kupuje optika onda platiti duplo više i možeš imati svarovski koji vam može koristiti dok ste živi a o razlici u kvaliteti da se ne govori ...
Mislim ako se več daje 6000 ,00 Kn onda mogu dati još toliko i optika za čeku ima dok sam živ..
valdop:
gago, pitanje, vidio sam jedan napis u njem, novinama, mislim neka poslovna stranica gdje doslovno piše da je swarovski kupio vlasništvo nad kahlesom, ili si nisam znao dobro prevesti, a i čitao sam nešto drugo tako da nisam odmah reagirao na taj napis. danas sam čuo kod jednog majstora da kahles radi tubuse od aluminija ili neke legure jer se magnet ne drži za optiku ili je to bio neki divljak a ne original, pozz
draganco:
--- Citat: valdop - 10. 10. 2009. 19:18:02 ---gago, pitanje, vidio sam jedan napis u njem, novinama, mislim neka poslovna stranica gdje doslovno piše da je swarovski kupio vlasništvo nad kahlesom, ili si nisam znao dobro prevesti, a i čitao sam nešto drugo tako da nisam odmah reagirao na taj napis. danas sam čuo kod jednog majstora da kahles radi tubuse od aluminija ili neke legure jer se magnet ne drži za optiku ili je to bio neki divljak a ne original, pozz
--- Kraj citata ---
Donekle si u pravu.
Kahles je u tu korporaciju pod patronatom Swarovskog, ali i dalje proizvodi sve po svome.
Za sada nemaju jos nista zajednicko,osim cilja da sto vise prodaju ili zarade.
Donekle je trka ili rivalstvo medju njima, jedan od njih izbaci novi model, drugi isto tako. Za legure i aluminijum neznam, ali uskoro cu opet do njih pa se mogu raspitati. Na strani Kahlesa je istorija plus kvalitet a na strani Swarovskog kvalitet i veca popularnost na trzistu.
I jos jedan biser koji sam cuo iz usta zaposljenog radnika u Kahlesu.Po njemu je Kahlesu ravan jos samo Zeiss teaa. E sad djavo bi ga znao sta je i koje u pravu.
valdop:
pravu istinu reći će članovi ovoga foruma z10
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju