Optike i nosači > Optike

MEOPTA optike

<< < (5/193) > >>

Schultz and Larsen:
Imao sam Meoptu 2000 3-9x42, ali sam je prodao sa puskom. Zalim i sad za njom. Imao sam koncanicu 4A na njoj. Kad gleda kroz nju sa desne strane dole je bila skala og 1 do 6. Sa njom se mjeri daljina do divljaci na koju pucas. Po meni najbolja optika i mehanicki i opticki u sredjem stalezu.

Ako je negdje najdjem polovnu opte cu je kupiti.

Ovako izgleda.

Kaligula:
To ti je snajperska,a ne lovačka končanica.
Namjenjeno je "lovu" na ljude,a ne divljač.
 Ma nema veze,neče ti bambi zamjeriti.
He,he,he !!
Samo što pri slabim svjetlosnim uvjetima,bilo bi bolje imat German 1 ili nešto slično tome.

Schultz and Larsen:

--- Citat: Kaligula - 05. 01. 2008. 11:17:29 ---To ti je snajperska,a ne lovačka končanica.
Namjenjeno je "lovu" na ljude,a ne divljač.
 Ma nema veze,neče ti bambi zamjeriti.
He,he,he !!
Samo što pri slabim svjetlosnim uvjetima,bilo bi bolje imat German 1 ili nešto slično tome.

--- Kraj citata ---

Nije tacno, nije snajperska. Lovacka. ::)   www.meopta.com/index.phpčid=70&lang=en#

Snajperske postoje, izmedju ostalih, na Zastavinim snajperskim puskama M76 koje je proizvodio Zrak Sarajevo. Lice na ovo. Sistem koristenja je isti.

Da malo pojasnim. Koristi se ovako za visoku divljac. Najniza prava linija na skali se stavi u vodoravni polazaj i mjeris u koju skalu (od prsa do glave)  srndac, jelen, los itd " upada". Ako je na pr. glava izmedju pune linije i broja 1, ond je odprilike +, - 100 m. do cilja. d4

Za German 1 se potpuno slazem. d4

Vidi sliku, bolja je od 100 rijeci

Tihomir:
Mala pomoč,

jel ova optika zadovoljava štand i čeku i vrijedi li ona te novce 4000 kuna? Čuo sam da meopte imaju zeissove leče?

draganco:
U Meoptinom katalogu svi modeli se spominju kao modeli za lov.Inace ova optika je zadovoljavajuceg kvaliteta i pristupacne cene.Ovde imate sve koncanice.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju