Optike i nosači > Optike

MEOPTA optike

<< < (45/193) > >>

Jolly:
Koristim meoptu 7x50 na 243 win,ja sam zadovoljan,nečeš se prevarit.

jbpmarko:

--- Citat: jbpmarko - 03. 03. 2010. 08:03:34 ---
--- Citat: mišica - 25. 02. 2010. 20:59:15 ---
--- Citat: sljuka lukavec - 24. 02. 2010. 19:15:49 ---jel ima mozda ko artemis 2000 7x50,i jel mi moze rec svoja iskustva s njom,meni bi trebala samo za lov s ceke.

--- Kraj citata ---

Imam Ja Meoptu 7x50 ali još model Artemis 1000, to je iz prve serije. Nabavio sam ga u 1993, i još uvijek ga koristim na karabinu 8x57JS i super sam zadovoljan. Puno sam ga koristio i za čekanje na divlje svinje.

--- Kraj citata ---
Nitko ne šljivi pet posto...

--- Kraj citata ---

Ups! Ja sam nešto krivo citirao, mislio sam ustvari na postavljeno pitanje u svezi kolimatora..

vuk sa motajice:
Imam jedno pitanječ,prelistao sam sve ove postove i pocela mi se svidjati firma meopta happi,naime razmisljam o jednoj meopti variablu 1,5-6x42 koja bi zadovoljavala moje potrebe u lovu na srndaca cekanjem do 200 metara i lovu svinja čekom, docekom i pogonom na manjim uvecanjima,e sad moje pitanje glasi koja bi mi koncanica najvise odgovarala do sada sam lovio sa koncanicom tipa 4a i lijepo mi je odgovarala i kolika je cijena ove optike u HR posto sam ja iz Bosne. ::)

valdop:
moje mišljenje je da je to najbolja končanica, služi za sve vrste lovova, pogon, štand, čeka. . .

skyangel:
Artemis 2000 1.5-6x42 je perfektan izbor za sve vrste lova za moj pojam. Moguća mana što ne dolazi sa crvenom točkom i ima prvi fokalni plan pa sad kom to smeta ili ne smeta. Prvi fokalni plan meni osobno ne smeta, ali nedostatak RD mi već i smeta pomalo. On u HR košta negdje 4000-4500 ako me sjećanje dobro služi. Crvena točka dolazi sa Artemis 2100 3-12x50 što je vrhunska optika (mislim da ona čak ima drugi fokalni plan), no ona je negdje oko 5500-6000 ja mislim. Makar ne bi bilo čudno i da sam fulao u cijenama i 1000 kn obzirom kak cijene luduju u zadnjih godinu dvije gore dole.

P.S. kaj se tiče končanice, vjeruj iz osobnog iskustva mene kao prosječnog lovca, dragom Bogu svejedno kakva je končanica...  d4

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju