Optike i nosači > Optike

MEOPTA optike

<< < (46/193) > >>

nitroexpress:

--- Citat: vuk sa motajice - 19. 03. 2010. 12:39:04 ---Imam jedno pitanječ,prelistao sam sve ove postove i pocela mi se svidjati firma meopta happi,naime razmisljam o jednoj meopti variablu 1,5-6x42 koja bi zadovoljavala moje potrebe u lovu na srndaca cekanjem do 200 metara i lovu svinja čekom, docekom i pogonom na manjim uvecanjima,e sad moje pitanje glasi koja bi mi koncanica najvise odgovarala do sada sam lovio sa koncanicom tipa 4a i lijepo mi je odgovarala i kolika je cijena ove optike u HR posto sam ja iz Bosne. ::)

--- Kraj citata ---

vidi stranicu od lovca trgovine... cca 4000kn, a da se naći i za 3700-3800kn  telll, ukoliko zeliš i crvenu točku računaj još tisućicu gore z10

vuk sa motajice:
Posto lovim jako malo po sumraku i losim svjetlosnim uslovima nemam neke potrebe za crvenom tackom,znaci anjvise lovim srndaca i svinje docekom na standu i pogonom.

vuk sa motajice:
I jos jedna stvar kolika je npr garancija na optiku Artemis 2000 1.5-6x42 u HR kad bih je uzeo i dali se isplati takvu optiku naruciti negdej u USA sigurno su jeftinije.

skyangel:
Ne vjerujem da se baš isplati. U USA buš našo možda 1000 kn jeftinije nego u HR, a lupit će ti carinu i dođeš na isto. A ak i prođeš nekaj jeftinije, ne daj bože da se nekaj desi s optikom, kome ćeš ju reklamirati? Ne vjerujem da bi naši trgovci uvažavali reklamacije optika kupljenih preko e-baya primjerice. Tak da mislim da bi si garanciju mogao okačiti o rep hehe. Makar možda i nisam u pravu...  fre

vuk sa motajice:
Sky u pravu si d4,kad se odlucim uzeti optiku,tj skupim lovu, lijepo sjednem u auto odem kod vas u HR kupim je i gotova stvar,a onda neku fiksnu montazu i gotovo zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju