Optike i nosači > Optike

MEOPTA optike

<< < (50/193) > >>

sharp:
Netko je rekao da je Kahles ili Meopta loša optika?
Barem ne ja. To su super optike. Da po meni postoje i bolje-postoje, no to je moje mišljenje s kojim se netko može i ne mora složiti. Netko tko prodaje Tasco reći će da je Tasco najbolji i ja ga razumijem zbog toga.
Ja samo kažem na temelju mog iskustva da se optike kupljene tamo negdje (tko zna gdje ?) servisiraju u garaži
A takav proizvod je super (Kahles, Meopta...) sve dok ga majstor ne otvori u garaži. Poslije toga je samo super proizvod sa hrpom prašine u sebi.
Samo to i ništa više.
Zato je dobro znati i poneki detaljčić o "servisu" dragih nam igračaka ;)

sile:

--- Citat: sharp - 03. 04. 2010. 00:34:53 ---
10 godina legendo. Moja kupljena u Detonexa.  ref

--- Kraj citata ---

Jedno je sigurno kolega. Servis osiguran u garaži kao i za Kahles mom prijatelju koji ga je tamo kupio.  zagi

[/quote] molim za potpunu informaciju... bez ustručavanja...
tko se tako neozbiljno poigrava ??

milevrgorac:

--- Citat: skyangel - 19. 03. 2010. 14:14:24 ---Ne vjerujem da se baš isplati. U USA buš našo možda 1000 kn jeftinije nego u HR, a lupit će ti carinu i dođeš na isto. A ak i prođeš nekaj jeftinije, ne daj bože da se nekaj desi s optikom, kome ćeš ju reklamirati? Ne vjerujem da bi naši trgovci uvažavali reklamacije optika kupljenih preko e-baya primjerice. Tak da mislim da bi si garanciju mogao okačiti o rep hehe. Makar možda i nisam u pravu...  fre

--- Kraj citata ---

carina na optike ne postoji plaća se samo pdv

lucky:
Vidim da se u ranijim postovima pisalo o garanciji na Meoptu a meni sada jedan trgovac reče da je kod njega garancija 6 mjeseci ...  ččč Ako je u Detonex-a 10 god., neznam jeli ovaj moj nešto pobrkao. Napominjem ja sam se interesirao za Meostar 1-4X22 RD.       

Bodul:

--- Citat: lucky - 13. 04. 2010. 11:01:09 ---Vidim da se u ranijim postovima pisalo o garanciji na Meoptu a meni sada jedan trgovac reče da je kod njega garancija 6 mjeseci ...  ččč Ako je u Detonex-a 10 god., neznam jeli ovaj moj nešto pobrkao. Napominjem ja sam se interesirao za Meostar 1-4X22 RD.      

--- Kraj citata ---
Garancija na meoptu mora biti 10 godina, ali da se ne mučiš uzmi od mene karl Kaps, 1-4X24, končanica br. 2 spitz-safari, garancija 25 godina i uštedit ćeš brdo love  rol

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju