Optike i nosači > Optike

MEOPTA optike

<< < (51/193) > >>

lucky:
Ma sve je to OK Bodul ali nešto nema puno komentara na temi "Carl Kaps", pa mi malo čudno kako je nisi do sada malo promovirao, opisao iskustva, nahvalio je malo, neznamo ni cijene...  ;D daj malo materijala kako bi se eventualno predomislio i odustao od Meopte  z10

Goran:
To je i mene cudilo vec duze vremena jer sam pitao i spominjao Kaps koji je i kod nas u Australiji popularan ( ne bas masovno ali medju nekim lovcima ). Cudno mi je bilo da takva optika kao i Pecar i Docter nemaju vise korisnika.

Bodul:

--- Citat: Goran - 14. 04. 2010. 10:21:34 ---To je i mene cudilo vec duze vremena jer sam pitao i spominjao Kaps koji je i kod nas u Australiji popularan ( ne bas masovno ali medju nekim lovcima ). Cudno mi je bilo da takva optika kao i Pecar i Docter nemaju vise korisnika.

--- Kraj citata ---
U mojem "arsenalu" se nalazi Docter 2,5-10x48 (končanica G4) i Kaps 1-4x24 (končanica 2)  bl
To su optike za sladokusce  rol

zhrvoje:
Molim usporedbu Docter-Meopta...

pepi2:

--- Citat: Bodul - 14. 04. 2010. 10:46:04 ---
--- Citat: Goran - 14. 04. 2010. 10:21:34 ---To je i mene cudilo vec duze vremena jer sam pitao i spominjao Kaps koji je i kod nas u Australiji popularan ( ne bas masovno ali medju nekim lovcima ). Cudno mi je bilo da takva optika kao i Pecar i Docter nemaju vise korisnika.

--- Kraj citata ---
U mojem "arsenalu" se nalazi Docter i Kaps
To su optike za sladokusce  rol

--- Kraj citata ---

skoro da je tak , ali meni se cini da je Kaps jos korak ispred Doctera ili Meopte

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju