Optike i nosači > Optike
MEOPTA optike
Schultz and Larsen:
Da, i kod mene je isti trend Gorane...cijene su porasle Meopti
moro:
Ha, očito da njihovi ljudi zaduženi za marketing dobro rade svoj posao,pa na temelju zakona tržišta (...ako raste potražnja raste i cijena i obratno) koriste trenutačnu situaciju da bi podigli cijene.Međutim konkurencija ne spava..!??
pepi2:
Ivo koliko se mogu sjetiti jedamput si obecal nekakvu demizonku(z vinom) a ja imam nesto od divljaci u kistri..e pa vidis usput bi mogli pogledati i Meoptu jer ja kanim zamijeniti Taska a mozda i karabin 3006 i ujedno trazim neki`` srneci`` 6-6,5 kalibar.Evo valdop sad imas vise za brisanje a da nitko nije ljut.
Nosler:
--- Citat: moro - 19. 05. 2010. 11:18:29 --- Ha, očito da njihovi ljudi zaduženi za marketing dobro rade svoj posao,pa na temelju zakona tržišta (...ako raste potražnja raste i cijena i obratno) koriste trenutačnu situaciju da bi podigli cijene.Međutim konkurencija ne spava..!??
--- Kraj citata ---
Kako ide sa cijenama....mozda bi poceo da uporedjujem Zeiss-ove nove serije sa Meoptom da sad kupujem optiku. z14
dragon 25:
pozz svim kolegama
mladi sam lovac , prosle sasam godine kupio cz 550 lux cal 30-06 i sad mislim staviti optiku, razmislja sam o meopti meostar r1 3-10x50 s orginal shwenk nosacim. zanima me kako se navedena optika pokazala u lovu u sumrak, mjesecini i pred svitanje. neki me kolege nagovaraju za artemis 2000 3-9x42 sa fiksnim leopold nosacima(polovno sve za 3200kn)
ja sam ipak misljenja za prvu kombinaciju,
molim vas misljenja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju