Optike i nosači > Optike

MEOPTA optike

<< < (52/193) > >>

Lazar:
kaps,docter,nickel,kahles sve su dobre optike al malo zastupljene u njemackoj kod lovaca tek ponekad je vidis na pusci kod nekog lovca ,optika za entuzijaste , al ima i drugih razloga ,pogledajte trenutne cijene nickela  hao
http://www.nickel-ag.com/de/products/scopes/31256.aspx

Schultz and Larsen:
Skocile 1000 eura od zadnji put.... ::) ččč ččč

Lazar:
aha  fre svjetska kriza  hao , jos malo pa ce prestic i swaru sa cijenom  hao

milevrgorac:
Ja imam MEOPTU 3-12x50 4c končanica, i moram priznati da je super optika u punoj noći ja vidim dobro točkica super svijetli nije kao kod drugih da bude betlehem u okularu kad ju upališ.
končanica je jako debela i tko ide na DS na čeku ovo je moj prvi izbor. ali postoji problem što meopti jako raste cijena zato kupujte što prije ali pazite u HR su se pojavile kopije sa istoka koje su smeće, obratite pažnju  na serijski broj provijerite kod tvornice broj. jer su se mnogi razočarali kad su ju kupili a ništa se kroz nju ne vidi i stalno se magli objektiv, paralaksa od 30min itd.
 zagi

Goran:
Njihove cijene optika i dvogleda rastu jer se dobro prodaju i dosta su kvalitetne i trajne pa neko koristi priliku. Kod nas su skocile 25% u zadnjih nekoliko mjeseci. Da li je uzrok pad eura ili dobra prodaja nisam siguran ali cijene su ima dosta porasle dok drugi odlikasi snizuju svoje da bi vise prodali.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju