Optike i nosači > Optike

MEOPTA optike

<< < (55/193) > >>

Duma:
ja imam meoptu 1.5 -6 x 42 i optika je ok..predvečer i rano ujutro se dobro vidi s njom

proof:

--- Citat: dragon 25 - 04. 06. 2010. 18:33:38 ---kolege jos jedno pitanje, dali se koncanice kod meopre dobro vide u sumrak i po noci. cujem da su srebrne boje

--- Kraj citata ---

nisu srebrene, crne ko ugarak. u sumrak i u svijetloj noci se vide. kad je mrkli mrak onda se ne vidi nista, ni optika ni končanica, nista.

ivo samoborec:
POZDRAV!
Nije svjetla nego crna.....meni se vidi dobro.......sada sam narucio drugi model gdje se zumiranjem koncanica ne podebljava....pravi ljek za moj 243Win.....mislim na pogodak na malo dalje...kupi slobodno ja imam dvije i do sada imao 5 komada ali uvijek kak sam pri lovi prodao rabljenu pa pridodao par stotki te uzeo noviju....prezadovoljan sam....

dragon 25:
hvala vam svim na informacijam. jucer sam narucio meostara r1 3-10x50 i orginal ceske shwenk nosace i jedva cekam da vidim kakao ce to izgledati, pa u  d6
nadam se da cu biti zadovoljan

Dobra kob

mate0301:
U nabavi sam novog karabina i optike i čitajući malo o optikama tu na forumu i savjetujuću se s lovcima koji imaju iskustva izbor je pao na meoptu. Jutros zvao ritošu da se raspitam za cijene artemisa 2100 3-12x50 4C i kaže mi da nemaju meoptu jer je izbacuju iz ponude zbog velikog broja reklamacija  :shok: Kaže da imaju često problema s mehanizmima (upucavanjem), da kod promjene klikova nista se ne pomice pa nakon par klikova preskoci 4-5. Interesira mr da li ima tu među vama itko da je imao problema s njom sto se toga tiče? Neda mi se bas za optiku dati skoro 6k kn pa da  imam problema s njom. Spominjao mi je alternativu, Japanski Opti-san...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju