Optike i nosači > Optike
MEOPTA optike
valdop:
da je tako već bi se pisalo o tome, pročitaj dosadašnje postove o meopti, nazovi druge trgovce i onda odlući.
mate0301:
--- Citat: valdop - 06. 07. 2010. 18:59:29 ---da je tako već bi se pisalo o tome, pročitaj dosadašnje postove o meopti, nazovi druge trgovce i onda odlući.
--- Kraj citata ---
Pročita san cilu temu i nigdje nitko ne spominje tako nešto... izgleda da je dotičnom trgovcu veći interes prodati japanca nego meoptu step
Najvjerojatnije će na kraju pasti nova ČZ 550 lux u kalibru .30-06 s meoptom artemis 2100 3-12x50 4C z1
silvertip:
--- Citat: mate0301 - 06. 07. 2010. 18:42:19 ---U nabavi sam novog karabina i optike i čitajući malo o optikama tu na forumu i savjetujuću se s lovcima koji imaju iskustva izbor je pao na meoptu. Jutros zvao ritošu da se raspitam za cijene artemisa 2100 3-12x50 4C i kaže mi da nemaju meoptu jer je izbacuju iz ponude zbog velikog broja reklamacija :shok: Kaže da imaju često problema s mehanizmima (upucavanjem), da kod promjene klikova nista se ne pomice pa nakon par klikova preskoci 4-5. Interesira mr da li ima tu među vama itko da je imao problema s njom sto se toga tiče? Neda mi se bas za optiku dati skoro 6k kn pa da imam problema s njom. Spominjao mi je alternativu, Japanski Opti-san...
--- Kraj citata ---
biće da je on ima čim ta nepoznata valja a meopta nevalja a garantiram da je meopta
za te novce najbolja optika imaš i vixen za iste novce ali se nemogu usporedit
ali svaki trgovac uspije oženit nekog
željko:
--- Citat: mate0301 - 06. 07. 2010. 19:27:36 ---
--- Citat: valdop - 06. 07. 2010. 18:59:29 ---da je tako već bi se pisalo o tome, pročitaj dosadašnje postove o meopti, nazovi druge trgovce i onda odlući.
--- Kraj citata ---
Pročita san cilu temu i nigdje nitko ne spominje tako nešto... izgleda da je dotičnom trgovcu veći interes prodati japanca nego meoptu step
Najvjerojatnije će na kraju pasti nova ČZ 550 lux u kalibru .30-06 s meoptom artemis 2100 3-12x50 4C z1
--- Kraj citata ---
takvu ja imam,zadovoljan dobra je,samo si onu prednju zaštitnu kapu gumenu nekak učvrsti jer je sigurno budeš izgubio
ja sam na obadvije optike to negdje posijao
a i čz imam takvu malo jači kalibar,al isto dobra puška
moreno40:
--- Citat: mate0301 - 06. 07. 2010. 18:42:19 ---U nabavi sam novog karabina i optike i čitajući malo o optikama tu na forumu i savjetujuću se s lovcima koji imaju iskustva izbor je pao na meoptu. Jutros zvao ritošu da se raspitam za cijene artemisa 2100 3-12x50 4C i kaže mi da nemaju meoptu jer je izbacuju iz ponude zbog velikog broja reklamacija :shok: Kaže da imaju često problema s mehanizmima (upucavanjem), da kod promjene klikova nista se ne pomice pa nakon par klikova preskoci 4-5. Interesira mr da li ima tu među vama itko da je imao problema s njom sto se toga tiče? Neda mi se bas za optiku dati skoro 6k kn pa da imam problema s njom. Spominjao mi je alternativu, Japanski Opti-san...
--- Kraj citata ---
Kolega Mate odaberi šta hoćeš, samo nemoj Optisan. Nije japanski, nego kineski. Neznam kolika mu je garancija, ali vidio sam jednog u nedjelju. Mislim da je bio model Mamba 4 - 14 x 44, ako se ne varam. Posudio malo da pogledam kroz i kad sam povećao na 10 slika se zamutila. Na 14x nisam vidio skoro ništa osim svjetlosti. Optika je nova.
Ja imam Meoptu 3-12x50 i na 12x slika je savršeno čista. Pa sada odluči kolega. z10
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju