Optike i nosači > Optike
MEOPTA optike
okan:
Jel netko cuo ili imao slicnih problema sa meoptom> jedan kolega mi je pricao da je imao situaciju da mu koncanica na meopti meostar seta i nakon nekog vremena sama dodje u normalu to je kaze ustanovio kada je promasio zicer u lovu a zatim probao na metu i jedan period je puska rasipala na sve strane a nakon nekoliko dana se vratila sama u normalu.Koristi je na 300W.M.
ivo samoborec:
......ne..kod mene je sve okej....imam je na 3006....ispucao mozda 200 komada....od prvog dana nosi +4cm na stotku te na 200 nemas kaj stelati.Kaze se da u svakom zitu ima kukolja....ako je jos garancija ljepo vratit i to je to.
tur338:
Nema zime cal338wm ispucala preko100 kom i kako je kod upucavanja tako je i danas, treba reklamirati poz
magwin:
--- Citat: okan - 25. 08. 2011. 10:51:51 ---Jel netko cuo ili imao slicnih problema sa meoptom> jedan kolega mi je pricao da je imao situaciju da mu koncanica na meopti meostar seta i nakon nekog vremena sama dodje u normalu to je kaze ustanovio kada je promasio zicer u lovu a zatim probao na metu i jedan period je puska rasipala na sve strane a nakon nekoliko dana se vratila sama u normalu.Koristi je na 300W.M.
--- Kraj citata ---
nevjerujem u to.pogotovo da će s sama popraviti.
jel ju kolega nosio na servis pa su oni to zaključili ili je sam to zaključio?
okan:
Kaze da je nosio kod prodavača pa su mu rekli da je to mana koja se kod tih optika moze pojavit i da nije nista radio s njom nego je sama proradila . mada sumljam u to da se nece ponovo setat koncanica ako je ne popravi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju