Optike i nosači > Optike
MEOPTA optike
HS-2000:
ako se to događa onda se mora nositi na servis nemojte nasjedati na neke glupe fore i priče pa to stvarno ne drži vodu uf uf slL slL
padobranac Rusan:
Sve je moguće... i novi Mercedes se pokvari nakon par kilometara...
To ne znači da Mercedes u globalu ne valja.
Isto tak i meopta...
Kod Meopte se tak nešto desi u 1 od 20, kod Swar-a u 1 od 200, a kod pro-luxa u 19 od 20.
Meopta se u ovakvom slučaju, u pravilu, daje na servis i ide na trošak Meopte.
Ili u trgovini gdje je kupljena zamijene za drugu, ak im se da ;)
moro:
Napokon mi stigla Meostar R1 3-12x56 RD, uzeo je u Detonexa za gotovinu, hercegovac ne da više od 5% popusta tako da me koštala 6.600,00 kn a inače je 6.980,00 ( nije puno al veseli), garancija je 30 godina a kad mi isteče garancija ja ću kupit drugu ha,ha.. Inače ona će ići na Rosler Titan 300 Win.mag, skidajuće nosače sam kupio u našeg padobranca Rusana (masna mi bila ona poštarina + garancija ). Uz konzultacije ipak sam odlučio provati Groma 11g, pa bumo videli... Evo par slikica
evaeva:
Samo neka posluži svrsi a za garanciju se ne brini, koliko ćeš toga pogledati kroz nju u tih 30 godina. Idealna optika za doček divljači (čeka,sumrak, 200+ metara).
Dobar odabir teaa.
istrijan:
--- Citat: mate0301 - 06. 07. 2010. 18:42:19 ---U nabavi sam novog karabina i optike i čitajući malo o optikama tu na forumu i savjetujuću se s lovcima koji imaju iskustva izbor je pao na meoptu. Jutros zvao ritošu da se raspitam za cijene artemisa 2100 3-12x50 4C i kaže mi da nemaju meoptu jer je izbacuju iz ponude zbog velikog broja reklamacija :shok: Kaže da imaju često problema s mehanizmima (upucavanjem), da kod promjene klikova nista se ne pomice pa nakon par klikova preskoci 4-5. Interesira mr da li ima tu među vama itko da je imao problema s njom sto se toga tiče? Neda mi se bas za optiku dati skoro 6k kn pa da imam problema s njom. Spominjao mi je alternativu, Japanski Opti-san...
--- Kraj citata ---
Pozdrav svima istu priču sam ja ćuo svojima uši od Ritoši a baš sam ćvrsto zagrizo za tu marku optike i sad se dvoumim da nebi kupio mačka u vreči jer kakve sam sreće nebi se puno ćudio da baš moja bude takva sa tim simtomima.
Hvala unaprijed na očekujućim komentarima!
Pozdrav i dobra kob! z10
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju