Optike i nosači > Optike
MEOPTA optike
moro:
Evo da i ja iznesem itovijetnu priču prodavača iz Ritoše, mislim de se zove Igor, nakon što sam pogledao njihovu web stranicu nazovem i interesiram se za meostar R1 a čovik izgadi Meoptu i naravno kaže da imaju neke Mambe , Optisane...ja spustim slušalicu i nazovem Detonex..ostalo piše u priješnjem postu z10
istrijan:
ččč ččč ali zašto ne razumijem,no vidijet ćemo kako bi rekli vrijeme će pokazazt svoje, zato kolege pišite pa da vidimo tko tu koga farba!
Pozdrav svima i dobra kob! d4
evaeva:
Meopta slovi kao "dobra i pouzdana" optika i ne vidim nikakvoga razloga zašto je NE kupiti. Vjerojatno je netko naletio na Meoptu koja nešto nije štimala a to se zna desiti i sa puno skupljima optikama ali bože moj sve je to rezultat proizvodnje u kojoj su poneke pogreške neizostavne.
Dalje je stvar u uvozniku na koji će način riješiti problem da njega manje košta a da kupac bude zadovoljan jer preporuke kod kupnje puno znače.
To ako netko nazove za Meoptu a trgovac preporuča neku drugu optiku to su sve ajmo reći trgovački trikovi gdje se uvijek najprije ponudi ona roba koja se slabije prodaje a trgovac upravo na njoj ima veliku zaradu gdje je sigurmo mislio da će prodaja takvoga artikla ići dobro. Međutim naši lovci se boje kojekakvih optika pa zato kupuju ono za što se zna da je dobro i hvala bogu dok tako mogu.
Danas na tržištu ima jako dobrih optika koje mogu stati Meopti uz bok a cijenom su i dva puta jeftinije, ali opet ime je ime.
Recimo jedan Nikon za kojega prije par godina nitko i nije čuo danas se probija na tržište i vjerojatno će uspjeti pridobiti poštovanje nas lovaca kako kvalitetom tako i cijenom.
Meopta je stari proizvođač optika i s vremenom je stekla status među optikama, a tko zna možda će danas ili sutra neki drugi proizvođač zasjeniti sve današnje proizvođače optika.
lucky:
I ja sam u Ritoše dobio riječi hvale za nekakve mambe, optisane, ako se to tako zove, pa neznam da to nije ona "svaki cigo svoga konja hvali", dok me je u mojoj lokalnoj trgovini gazda ubjeđivao da ništa osim swarovskog ne valja.... uf... a kad sam mu rekao da nisam baš pri novcu, barem ne tolikom i da bi ja nešto pristupačnije Meoptu, Hakko i sl., gledao me kao da nikad nije čuo za to
moro:
Pa kad čovjek vidi ko sve radi u prodavaonicama za lovačku opremu nikakvo čudo..!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju