Optike i nosači > Optike
MEOPTA optike
pepi2:
--- Citat: Bodul - 04. 01. 2013. 09:25:04 ---Imao sam nekolio odstrela DS sa optikom Burris 1-4x24 u sumrak (21:20 - 21:35 ljeti) i to na daljinama ca. 95 m.
I samo ljudsko oko je ograničeno u primanju svjetla s obzirom na širinu zjenice pa je često na optikama promjera 56 mm viška svjetla koje oko ne "upije" ali to je šira tema o kojoj je ranije koliko se sjećam i pisano.
Moja poanta bi bila da nije bitno dali je objektiv 50 ili 56 već kvaliteta leća i njihovih premaza na kojima se gubi popriličan postotak svjetlosti.
--- Kraj citata ---
d4 tako je i zato probat pa kupit
GregaK:
Kolege!
Jel ko koristi meopta meostar b1 dalekozer?
Sliči na SW SLC, dali i radi tako dobro kako i
sliči?
marin.kal:
dečki vidim da se tema rasplamsala d4 pa i mene zanima što kažete na to dali uzet meoptu meostar r1 3-12x56 rd ili recimo zeiss-a duralyt 3-12x50 bez crvene točke?? zagi
sljukar:
Meopta r1 3-12x56rd,jako dobra u sumrak,mjesecini,zvjezdanom nebu.....crvena tockica kod koncanice german4 jako pomaze kod nisanjenja po "mraku"!
Duralyt nisam imao prilike probati,naj kompetentniji sud donjeti ces sam,tako da ih usporedis zagi
joza991:
...jel zna netko kolika je cijena za meoptu 3-12x56 ....imam u planu kupit optiku...al mi je želja da bude x56...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju