Optike i nosači > Optike

MEOPTA optike

<< < (123/193) > >>

leon:
Pucaj lovački do 150 m i zaboravi na paralaksu. Je točno, skupa optika ima manju paralakso.

Marijo B.:
Hvala vam svima na pomoci a posebno Roger sad sam mirniji.
Ove slike doslovno dočaravaju moju situaciju i ako vi tvrdite da je  to normalno onda je moja optika sasvim u redu.
Samo mi nije jasno da netko drugi to nije dosad primjetio ili mozda je pa se ljudi ne zamaraju tim "sitnicama"
a ja frik po tom pitanju mad Uglavnom sto se tice oruzja i opreme kod mene mora sve bit po pisanim ili nepisanim pravilima. Zato mozda malo gnjavim sor zagi zagi

šlapa:
Mene toliko ne brine ta paralaxa.Optiku sam podesio na moje oko i ne čačkam po njoj previše.
Bitno mi je da je pogled kroz nju jasan i da se dobro vidi po sumraku,mjesečini i zori a sa Meoptom sam itekako zadovoljan,čak sam kupio za svoju kombinirku artemisa 2000 1.5-6x42 i sa njom sam jako zadovoljan.
Za mene je Meopta najbolji izbor jer za te novce dobiješ optiku skoro dobru kao swar,zeiss,leica i dr.

roger:

--- Citat: Marijo B. - 26. 08. 2014. 21:36:08 ---Hvala vam svima na pomoci a posebno Roger sad sam mirniji.
Ove slike doslovno dočaravaju moju situaciju i ako vi tvrdite da je  to normalno onda je moja optika sasvim u redu.
Samo mi nije jasno da netko drugi to nije dosad primjetio ili mozda je pa se ljudi ne zamaraju tim "sitnicama"
a ja frik po tom pitanju mad Uglavnom sto se tice oruzja i opreme kod mene mora sve bit po pisanim ili nepisanim pravilima. Zato mozda malo gnjavim sor zagi zagi

--- Kraj citata ---

Ja sam isti takav! just
Cim mi hitac u metu ode centimetar u stranu di ne treba, ja se ne smirim dok ne korigiram gresku ili ne otkrijem uzrok.

(u streljastvu centimetri gube bodove)

Svaka optika ima svoj fokus, a kad ima fokus, ima i potencijalnu gresku paralakse.
Inace meopta optike, po meni, kao ceski karabini i pistolji, spada u rang best-buy proizvoda u omjeru cijene i kvalitete.
Mozes biti na miru. d4

Boboo79:
meni kada je centimetar od centra vise ne pucam da ne pokvarim happi hao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju