Optike i nosači > Optike

MEOPTA optike

<< < (146/193) > >>

vuk sa motajice:
Ali ipak je Schmidt & Bender  ludiloo http://www.schmidtundbender.de/en/

HunterCroat:

--- Citat: JANEZ L - 16. 03. 2016. 18:48:47 ---Lp!

Dali si to ti imao samo u rukama ili ih poseduješ? Ja imam HT-ja 3-12x56 i meoptu R2 2-12x50. Ne bi ja baš tako pisao ako bi ih imao samo u rukama... sor

Lovski zdravo
Janez L

--- Kraj citata ---

Imam Victory Diavari M 2,5-10x50 t i Z6i i  2-12x50... Ne kažem da je Meopta loša, ali ako imam 300 000 kn onda ću kupit Mercedes C klasu ili BMW 3 za taj novac a ne Škodu Octaviju koja isto toliko košta, nisam ništa loše mislio...  zagi

Evo i slika, jos ce me netko optuzit da lazem  rol

HunterCroat:

--- Citat: zhrvoje - 16. 03. 2016. 18:47:55 ---Skoda superb je bolja od Mercedesa a klase...
I nisam bas siguran da conquest ima lotutec premaz...

--- Kraj citata ---

Govorim u istoj klasi :), ne možeš uspoređivat gradski auto sa autom koji se koristi kao presretač, usporedi E klasu sa Superbom, ili Bmw 5 :) Conquest ima lotu tech premaz, možeš provjerit i na službenoj stranici Zeissa

pepi2:
Made in Germany, LotuTec , HD stakla ..hm nije to onaj stari Conquest. A nije bio los. Ovaj sad je nadogradnja na Duralyt koji je bio bolji.
Skoda Superb je d4.  Ali nije premium .

Lazar:
I moje wc solje imaju lotu tec premaz  i sta nam to sad govori o kvalitetu optike ,  a da poslije godina dana premaz otiso i govance ostavi trag ko i na sve jednoj solji

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju