Optike i nosači > Optike
MEOPTA optike
vuk sa motajice:
Ali ipak je Schmidt & Bender ludiloo http://www.schmidtundbender.de/en/
HunterCroat:
--- Citat: JANEZ L - 16. 03. 2016. 18:48:47 ---Lp!
Dali si to ti imao samo u rukama ili ih poseduješ? Ja imam HT-ja 3-12x56 i meoptu R2 2-12x50. Ne bi ja baš tako pisao ako bi ih imao samo u rukama... sor
Lovski zdravo
Janez L
--- Kraj citata ---
Imam Victory Diavari M 2,5-10x50 t i Z6i i 2-12x50... Ne kažem da je Meopta loša, ali ako imam 300 000 kn onda ću kupit Mercedes C klasu ili BMW 3 za taj novac a ne Škodu Octaviju koja isto toliko košta, nisam ništa loše mislio... zagi
Evo i slika, jos ce me netko optuzit da lazem rol
HunterCroat:
--- Citat: zhrvoje - 16. 03. 2016. 18:47:55 ---Skoda superb je bolja od Mercedesa a klase...
I nisam bas siguran da conquest ima lotutec premaz...
--- Kraj citata ---
Govorim u istoj klasi :), ne možeš uspoređivat gradski auto sa autom koji se koristi kao presretač, usporedi E klasu sa Superbom, ili Bmw 5 :) Conquest ima lotu tech premaz, možeš provjerit i na službenoj stranici Zeissa
pepi2:
Made in Germany, LotuTec , HD stakla ..hm nije to onaj stari Conquest. A nije bio los. Ovaj sad je nadogradnja na Duralyt koji je bio bolji.
Skoda Superb je d4. Ali nije premium .
Lazar:
I moje wc solje imaju lotu tec premaz i sta nam to sad govori o kvalitetu optike , a da poslije godina dana premaz otiso i govance ostavi trag ko i na sve jednoj solji
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju