Optike i nosači > Optike

MEOPTA optike

<< < (145/193) > >>

Macak:
Ne mjesam, za jedan Zeiss, koliko inace kostaju a mislim na ove bolje modele, je to jeftino ;) Tu se slazem sa tobom, koncanic (crvena tocka) je u Zaiss bolja nego R2, al to je vec sve.

HunterCroat:

--- Citat: Macak - 16. 03. 2016. 15:29:32 ---
--- Citat: HunterCroat - 16. 03. 2016. 12:22:36 ---
--- Citat: dsimunovic01 - 15. 03. 2016. 22:59:53 ---Pozdrav svima, mladi sam lovac pa bi molio pomoc oko odabira optike naime dvoumim se oko Meopte MeoStar R2 2.5-15x56 RD i Zeiss Conquest DL 3-12x50 koja je bolja, koju odabrati, cijena im je skoro ista optika bi isla na karabin Browning x-bolt hunter elite 30-06. Hvala

--- Kraj citata ---

Zeiss bez ikakve sumnje.... Kao prvo jednog dana da je prodajes dobit ces veci iznos nego za Meoptu... ne kazem da je losa, al danas se za starog zeissa i swarovskog habichta placa po 6000 kn, jednostavno ime drzi cijenu. Druga stvar sta se tice sumraka, s zeissom se ne moze mjerit ni Swaro,Leica...nitko , kamo li Meopta... Gledao sam kroz obje i Meni vise pase zeiss, najbolje kako je vec jedan kolega napisa otidji u trgovinu, pogledaj kroz obje i odluci ...  zagi

--- Kraj citata ---

Kolega, ima toga dosta sa cime se ne slazem sto navodis. Meopta R2 je vrh njihove proizvodnje i daleko bolji izbor nego jeftini Zeiss Conquest. Imao sam obe optike u rukema, R2 je bolji i ne samo meni nego po svim testovima. Sad ako nekome Conquest bolje lezi, druga prica. Tocno je da dobijes za stari Zeiss vise novaca ako ga danas sutra prodajes, ali tu se onda radi o daleko kvalitetnijim optikama koje su bile duplo skuplje kao Daivari, Victory, HT itd..nego jeftin Conquest

--- Kraj citata ---

Imao sam ih i ja u rukama, prvo što sam vidio je da je Zeiss lakši...A ne znam o kojim testovima govoriš jer ih nigdje nisu direktno usporedili...Što se tiče toga da je to jeftini Zeiss, jednak je Lotu tech premaz na Conquestu kao i na Victory seriji, ali materijal za izradu nije na razini Victorya il V8.  Ta optika je Meopti vrh ponude,to samo znači da oni ne mogu bolje od toga. Meopta nikad neće biti na razini Zeissa i Swarovskog, kao što se nikad neće pričat o Škodi kao o Mercedesu. Toliko od mene  zagi

zhrvoje:
Skoda superb je bolja od Mercedesa a klase...
I nisam bas siguran da conquest ima lotutec premaz...

JANEZ L:
Lp!

Dali si to ti imao samo u rukama ili ih poseduješ? Ja imam HT-ja 3-12x56 i meoptu R2 2-12x50. Ne bi ja baš tako pisao ako bi ih imao samo u rukama... sor

Lovski zdravo
Janez L

Lazar:
bogami nova skoda superb je vrh sa kojim ostali u toj klasi moraju da se   porede

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju