Optike i nosači > Optike

MEOPTA optike

<< < (172/193) > >>

Karibu:
99% mi je pala odluka na kupnju Meopta optike, gledam Artemis 2100 3-9*50 i Meostar 7*56. Dolazi u obzir i neke slicne varijante Meopte u toj cijeni. Jel ima netko nešto od toga i jel se možda isplati gledati i Meopro serija?

zhrvoje:
Po kvaliteti ide  meostar pa artemis pa meopro.
Imam/imao/koristio sve 3 serije, meostar je odlicna optika, artemis ok al teska ko blato, meopro najjeftinija ali ce zadovoljiti vecinu lovaca...

DejanG:
Imao sam Meostar R2 2,5-15x56 RD/MR, dobra je ali joj fali dosta da stigne do vrha...Swarovski Habit je šiša u svakom pogledu zagi

pepi2:
Svaka optika povecanja veceg od 12x treba imati podesavanje paralakse a ova Meopta to nema.

ivan kojadinovic:
Ja sam imao MeoPro 3-9x50, prodao je pre par dana, to je stvarno izuzetno dobra optika. Vidi se u krajnji sumrak isto kao sa Swarom Z3 3-12x50, sa njim sam uporedjivao
Mogu samo da zamislim kakvi su Artemis i MeoStar...
Prodao sam je veoma nevoljno jer nisam imao dovoljno novca za dnevno-nocnu optiku, ali ako ne budem mogao da se naviknem na novu, ponovo se vracam na Meoptu, ako ne Artemis ili MeoStar onda sigurno MeoPro, ili MeoPro Optika6 !!!

I jedno pitanje. Zna li neko zasto je ukinuta serija Artemis ??? Da li je mozda njena zamena MeoPro Optika 6 ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju