Optike i nosači > Optike
MEOPTA optike
Maši_VU:
Pozdrav kolege..planiram promeniti moju prvu,pocetnu optiku nikko stirling pa je odluka pala meostar r1r RD 3-12×56..
E sad pomoc..gde da uzmem? Trenutno sam u Nemackoj,ovde u Frankoniji je 1100e..jel ima negde jeftinije? U HR,SRB,BiH? Nova naravno..hvala unapred..
Max011:
--- Citat: Maši_VU - 10. 06. 2019. 18:02:06 ---Pozdrav kolege..planiram promeniti moju prvu,pocetnu optiku nikko stirling pa je odluka pala meostar r1r RD 3-12×56..
E sad pomoc..gde da uzmem? Trenutno sam u Nemackoj,ovde u Frankoniji je 1100e..jel ima negde jeftinije? U HR,SRB,BiH? Nova naravno..hvala unapred..
--- Kraj citata ---
Hmm vrlo razumno pitanje za koje se sama Meopta pobrinula. Naime, Meopta kao ozbiljan dućan (što nije samo njihov recept) dala je PREPORUČENU CENU svim svojim prodavcima. Ta cena se kreće u vrlo niskim tolerancijama. Pa se dešava da je razlika u ceni proizvoda vrlo sitna. Treba naglasiti da povrat PDV može biti faktor koji će znatno uticati na odluku kupnje u nekoj drugoj sredini. E sad i tu ima kvaka, na sajmovima i iventima cene mogu ići dosta dole pa je to prava prilika za kupovinu što uz povrat PDV-a daje ozbiljnu cifru.
roger:
Pogledaj OPTICS trade stranice.
anubis:
Hvala na preporuci kolega Roger! rol
Neno:
Englezi kažu : "use it, or lose !"
Važi za puno stvari a odnosi se i na manje dućane u našim sredinama.
Ako je trgovac korektan radije platim kod njega parsto kuna više nego internet mastodont.
A i PDV ostane u RH pa ostaje nada da makar mali dio ode za nešto dobro
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju