Optike i nosači > Optike
MEOPTA optike
roger:
--- Citat: anubis - 11. 06. 2019. 22:28:27 ---Hvala na preporuci kolega Roger! rol
--- Kraj citata ---
Ah, da.... uf uf uf
Dobro si me podsjetio... Vidis ti kako godine idu, pa zaboravljam...
@Maši_VU
Kolega, vidi svakako i starnice renomirane trgovine detonex...!
Inace, ja svoju meoptu fakat - JESAM - kupio u trgovini detonex!!! z1
Neno:
Englezi kažu : "use it, or lose !"
Važi za puno stvari a odnosi se i na manje dućane u našim sredinama.
Ako je trgovac korektan radije platim kod njega parsto kuna više nego internet mastodont.
A i PDV ostane u RH pa ostaje nada da makar mali dio ode za nešto dobro
Goran:
Kad svi krenu kupovati po internetu mnogi ce ducani a i radna mjesta i radne vjestine i zanati ce nestati. najvaznije je nestace znanje i nece biti servisa i nikakve usluge osim ciste robno novcane razmjene u koju nije ukljucena garancija.
Internet voli brzu lovu ali se slabo ili nikako ne brine za moguce probleme i garancije- generalno govoreci.
Kod nas supermarketi imaju automate za placanje robe gdje ja moram skenirati robu , staviti i vrecicu i platiti i kopati po masini da mi vrati kusur. Nikad ne idem - idem tamo gdje me ziva osoba usluzi. neki dan pita me zena sto cekam u redu a ne idem na automat i kazem joj - cuvam vase radno mjesto. Supermarket uzima istu lovu i veci profit a ja moram sam sebi odbiti lovu i njima pomagati da mogu jos vise ljudi smanjit i povecati profit a to ne zelim pomagati. kad sam joj objasnio dobio sam osmijeh...
robert.limeni:
E tako sam i ja razmišljao dok nisam krenuo kupiti novu pušku i zgadilo mi se što sam doživio od jednog renomiranog dućana u ZG, nisam bezobrazan pa ga neću imenovat...ista stvar sa puškom kolege u drugom dućanu. Većina dućana u Hr ima odlične web stranice a na zalihi ništa, nego čekaju da naručiš pa onda oni naruče pa čekaj, jedostavno ljudi nisu glupi naruče sami i dobiju proizvod na kućnu adresu. Da se vratim na temu, imam Meostar R1 i super sam zadovoljan Meopta je odličan odnos cijene i kvalitete... svaka preporuka zagi
Goran:
Hvala na komentaru - ja sam vise govorio o mojoj domacoj situaciji kao i globalnoj. Steta da servisa vise ( skoro) nigdje nema. Sve je slatko dok ne stavis lovu na stol a onda ko te sisa.... medjutim uvijek ima dobrih primjera rada, truda i servisa.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju