Optike i nosači > Optike
MEOPTA optike
Nosler:
Ja bih u svakom slučaju stavio optiku ako su uvjeti takvi.
Neno:
Ja imam slične uvjete i imam na kombinirci doctera II na hennenberger nosaču i kahlesa 2,5-10X50 na merkel sedlu, sve ima svoju namjenu.
Mogu za nevolju potegnuti s docterom na 150 metar ili s 2,5X na pet-šest ali u principu znam na kojem sam štandu i šta me čeka.
trapavi:
--- Citat: miki26 - 11. 02. 2020. 03:15:52 ---Pozdrav,
imam pitanje što staviti na kombinirku koju optiku odabrati za kombinirku ili staviti aim point ili Zeiss Conquest V4 1-4×24 (60) koja je za sad preskupa za mene ( 1000 e ) ili nešto od drugih proizvođača ???? Lovište je morska strana Velebita znači ima sve uvjete od malih duljina do velikih......
--- Kraj citata ---
Što god da stavio mora bit širokokutna optika dal 1,5-6 ili 1-4×24 ili slično. Što god da staviš drugčije mislim pri tom na neka veća povećanja zeznuo si se , i sam lovim na morskoj strani Velebita pa mi je situacija jako dobro poznata. Više ćeš sigurno puta morati pucat u pokretu na zaraslom terenu nego na nekim većim daljinama, eventualno tu i tamo sa glavice u dolinu ili obratno.
A i da kad i kad čekaš sa povećanjem od 4× ili čak 6 moreš i te kako potegnut na veću daljinu 200 ili koji dalje metar.
Traper.:
Za kombinirku samo 1,5-6x42 ili 1,5-8x42 ni vise ni manje.Amen.
zagi
Markan85:
Dilema velika, šta uzeti: Meopta Meostar R2 3-12x50 ili Steiner Ranger 3-12x56.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju