Optike i nosači > Optike
MEOPTA optike
Falkon:
Meostar R2 imaš 2-12x50 ili 2,5-15x56. I jedna i druga su bolji izbor od Steiner Ranger-a.
Neno:
Meostar 1liga
Dadx:
--- Citat: Falkon - 19. 02. 2020. 14:05:40 ---Meostar R2 imaš 2-12x50 ili 2,5-15x56. I jedna i druga su bolji izbor od Steiner Ranger-a.
--- Kraj citata ---
gledajući na moje oći, steiner mi je bio bolji, imao sam obe optike u rukama i na očima u isto vrijeme (steiner 4-16x56 i r2 2,5-15x56) i steiner mi je imao bolju sliku i finiju končanicu. Najveću intrigu mi je izazvalo to što kada sam obe optike stavio na povećanje 4, imao sam osječaj da je r2 na 5-6 povećanju. prednost meopte je povećanje tih 2,5, ali opet smatram da takvu optiku nije pametno nositi u pogonski lov gdje to dolazi do izražaja. Vidna polja su tu negdje na istim povećanjima.
Neno:
Bolja slika je često subjektivan dojam.
Vrlo hvaljeni razor od vortexa ili moj minox APO hoće malo boje "nabrijati" kao da gledaš oled tv, meni se to baš i ne sviđa dok većina pada na to.
Markan85:
Hvala na odgovorima, nism imao priliku držati u ruci ni jednu ni drugu pa su mi vaša iskustva dragocjena. Koristio bi ih isključivo za lov čekanjem.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju