Optike i nosači > Optike

MEOPTA optike

<< < (180/193) > >>

Goran:
Meopta 2.5-15x56 sam probao jedan dan i mogu reci da je jako lijep  i kvalitetan nisan za novce.  Po meni je sigurniji i bolji nego Steiner jer ima bolji unutarnji mehanizam i mom oku staklo bolje pase a pogotovo kontrast.

ralf:
Svaka cast, meopta je kvalitetna, ali ako moze objasnjenje kvalitete unutarnjeg mehanizma, kojom metodom je to mjereno. Hvala

Goran:
Metodom iskustva I statistike ili broja odnosno postotka problema sa istom. Kod meopte manji raspon klikova ali precizni I rade ono sto trebaju kod drugog malo vise nego dopusteno problema tj. preko 5 posto. Imali su puno problema I vracenih Optima zbog loseg erektora I nepreciznosti kao I rotacije koncanice kad se povecava  povecanje. Meopta,nema,takvih problema. Opticki nisan nije samo staklo nego I druge komponenti su vazno. Poznajem ljude koji rade u Beretti ali I lokalnog distributora za Meoptu a to Winchester  Australia pa cujem I vidim.  Imali smo jedan Steiner  mislim 4-16×56 sve je imao a nista,nije imao osim imena. Turete nisu radite I nisu ponavljale jer je citam mehanizam bio pogresne I sto si isao dalje to je greska bila veca. Naravno glupo je donijeti misljenje na osnovu jednog pogresno proizvoda ali kad to cujes cesce onda ti postaje jasnije a I industrija prica..

ralf:
Hvala

mlb:
Društvo dali je netko imao već priliku pogledati kroz nove modele optika6 ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju