Optike i nosači > Optike
MEOPTA optike
Falkon:
Da ne otvaram novu temu, da li je neko probao usporediti Meoptu Meostar 3-12x56 RD i Hakko Superb 3-12x56. Znam da u uvom slučaju Meopta ima križ u prvom,a Hakko u drugom planu (kod Hakka križ ostaje uvijek isti bez obzira na uvečanje, a kod Meopte križ se podebljava sa uvečanjem), ali to mi nije važno. Zanima me je li netko probao usporediti ove dvije optike u sumrak. Osobno sam isprobao po dnevnom svijetlu i jednu i drugu i obje su imale vrhunski čistu sliku. Crvena točkica se bolje regulira kod Hakka i ujedno je manja, pa se lakše cilja ukoliko se koristi osvjetljenje. Hakko je gotovo dvostruko jeftiniji pa ako je u sumrak konkurentan Meopti bio bi zgodna i ne preskupa optika.
vajo:
I ja se promišljam oko istog, ali mislim da sam na 90% da uzmem hako i to model superb zbog končanice, ne vjerujem da je meopta bolja toliko koliko je skuplja. A volia bi i ja ćut ako je netko imao priliku uspoređivat u praksi pa da čujemo dojmove. Ja sam ih gleda u trgovini, bilo bi dobro da se može uzet na probu par modela pa da uspoređujemo,kao probna vožnja sa autom prije kupnje z1
Lazar:
meoptu bez razmisljanja
Bodul:
Meopta je daleko iznad Hakka šta se tiče slike u sumrak pa tako i po danu.
Propušta daleko više svjetla i ima kvalitetnije leće.
draganco:
Glasam za Meoptu ;).
Normalno iz razloga jer je i sam posedujem.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju