Optike i nosači > Optike

MEOPTA optike

<< < (188/193) > >>

357:

--- Citat: ralf - 30. 05. 2023. 18:23:39 ---Kupio proljetos meosport3 3-15x50, solidno, laksa od meosport6 osjetno, slika dobra, radi sa pardom007,
Jedina mana je vidno polje po meni, jer sam prije koristio optiku koja je isla od 1,5x Burris fourx, ali da zbog podesavanja paralaxe i premaza stakla ovdje je slika nesto bolja, koncanica mi se u prvi tren nije dojmila jer je za moj ukus previse tanka, ali ima i to svojih prednosti.

--- Kraj citata ---
na ovu sam i mislio. tek sad vidim da sam napisao 3-12x50. uf
znači meosport 3-15x50 RD

inik:
Poštovani kolege,
Mene također interesira Meopta 6 i u trilemi sam 2,5-15×44, 3-18×50 ili 3-18×56!
Koristila bi se za doček svinja, srnjaka,... u kombinaciji sa Pardom 0007 SP LRF!?
Navodno su dobra kombinacija i da se od Parda izvlači maksimum poglavito radi štelajuće paralakse na Meopti!?
Da li možda ići na ciljnik iz R1 serije?
Molim kolege za savjete i preporuke!
Zahvaljuje i dobra kob!

Kale1204:

--- Citat: inik - 04. 06. 2023. 19:31:26 ---Poštovani kolege,
Mene također interesira Meopta 6 i u trilemi sam 2,5-15×44, 3-18×50 ili 3-18×56!
Koristila bi se za doček svinja, srnjaka,... u kombinaciji sa Pardom 0007 SP LRF!?
Navodno su dobra kombinacija i da se od Parda izvlači maksimum poglavito radi štelajuće paralakse na Meopti!?
Da li možda ići na ciljnik iz R1 serije?
Molim kolege za savjete i preporuke!
Zahvaljuje i dobra kob!

--- Kraj citata ---
Imam  optika 6 2.5-15x44
U kombinaciji sa pardom 007s radi savršeno.
Taj komplet koristim za predatore i odlican je.

inik:
 Hvala kolega!
Kakva je slika na Meopti rano ujutro odnosno navečer?
Je li potrebna osvijetljena končanica u lošijim svjetlosnim uvjetima?
Ima još netko iskustva ili kakav prijedlog?
Zahvaljujem i dk!

tar:
Pozdrav! Imam upravo tu optiku i jako sam zadovoljan. Vidi se lijepo u sumrak a i u zoru. Netko je spomenuo ranije da je končanica nešto tanja što je istina ali meni zadovoljavajuća ali mislim da tu prilično pomaže crvena točka. Kad nosim naočale, vidim još bolje😀

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju