Optike i nosači > Optike
MEOPTA optike
Kale1204:
--- Citat: inik - 05. 06. 2023. 19:30:39 --- Hvala kolega!
Kakva je slika na Meopti rano ujutro odnosno navečer?
Je li potrebna osvijetljena končanica u lošijim svjetlosnim uvjetima?
Ima još netko iskustva ili kakav prijedlog?
Zahvaljujem i dk!
--- Kraj citata ---
Meni lično je nijansu tanja končanica nego što bih voleo ali sa pardovim uvećanjem lveličina končanica bude taman.
Što se tiče rano ujutro i u sumrak slika je zadovoljavajuća,poredio sam se sa artemisom 2000 7x50 i on ima svakako bolju sliku u sumrak (veci objektiv,manje sočiva ali i bolje staklo-rekao bih).
GOGO LOVAC:
Slabo pratim ponudu novih optika i tehnologija,a danas me stariji prijatelj(skoro 70 g) zamolio da mu nađem Meoptu širokokutnu za pogonski lov ,ali da je prednja leća 42-44 da ju može ako baš zatreba koristiti i za čeku(neki kolega u Lici ga uvjerio da sad postoje takve optike) .
Zar nisu širokokutne optike bile 20-24 ili se sad to nešto promijenilo?
Kaže da bi do cca 650 eura mogao platiti.
roger:
Moj swarovski 1.7-10x42, ima sve kvalitete sirokokutne optike, na manjem povecanju od 1.7x
Pogledaj nudi li meopta nesto slicno
Traper.:
--- Citat: GOGO LOVAC - 26. 09. 2023. 11:25:32 ---Slabo pratim ponudu novih optika i tehnologija,a danas me stariji prijatelj(skoro 70 g) zamolio da mu nađem Meoptu širokokutnu za pogonski lov ,ali da je prednja leća 42-44 da ju može ako baš zatreba koristiti i za čeku(neki kolega u Lici ga uvjerio da sad postoje takve optike) .
Zar nisu širokokutne optike bile 20-24 ili se sad to nešto promijenilo?
Kaže da bi do cca 650 eura mogao platiti.
--- Kraj citata ---
meopta R1 1,5-6x42 mu odgovara ali nova je oko 850-900eura.
Traper.:
I meopta R2 1,7-10x42 moze se uklopiti u to sto trazi cena nove oko 1200eura.
Moze polovno da naze za te pare koje misli dati.
Ili meopta artemis 1,5-6x42 nova oko 550eura.
Pozdrav.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju