Optike i nosači > Optike
Minox ZE5i
Macak:
--- Citat: Bodul - 11. 07. 2013. 10:11:29 ---Jeli konačno netko nabavio ZE 5i 2-10x50 da nam malo piše o utiscima.
Može ga se dobit već od 899E na dalje, garancija 30 god., a negdje sam pročitao na netu da za bilo kakvu grešku na optici vraćaš optiku i dobijaš novu što kod konkurencije nije baš slučaj.
--- Kraj citata ---
Za te novce (860€), dobijes i ZE 5i 3-15 x56, odi na E-Gun.
NikolaDodig:
Posto vidim da je tema poprilicno neaktivna 2 godine , interesuje me da li je nekou medjuvremenu imao priliku da se susretne sa ovim proizvodjacem. Konkretno se dvoumim izmedju Minoz ZE5i 2-10/50 i Zeiss Conquest DL 2-8x42 illuminated i Nikon Monarch 7 1.5-6x42 IL.... Cjena je gotovo ista oko 1100 Eura , uzeo bih sa sajta optic trade .eu....
Kimboarap:
--- Citat: NikolaDodig - 20. 01. 2016. 18:22:23 ---Posto vidim da je tema poprilicno neaktivna 2 godine , interesuje me da li je nekou medjuvremenu imao priliku da se susretne sa ovim proizvodjacem. Konkretno se dvoumim izmedju Minoz ZE5i 2-10/50 i Zeiss Conquest DL 2-8x42 illuminated i Nikon Monarch 7 1.5-6x42 IL.... Cjena je gotovo ista oko 1100 Eura , uzeo bih sa sajta optic trade .eu....
--- Kraj citata ---
Dva frenda su ju kupla, srednja zalost.. Nema dnevnu crvenu tocku, frend puknuo 5 suseva nesto se slomilo unutra i suskalo ka u staroj kanti...
Komtaktirao trgovca vratio optiku i za mjesec dana dobio novu..... Tako da nsam bas nesto odusevljen( bez rijeci objasnjenja)... To sto ih tako lako mjenjaju i nije neka referenca.. Isto kad dobijes dlaku u jelu pa nabrzinu zamjenis da nema puno galame po restoranu da drugi gosti ne vide... uf
NikolaDodig:
E kao da simi lupio samar sada sa tim postom tvojim, bas sam se bio zagrijao za nju... d7 d7 d7 superti superti superti
Kimboarap:
--- Citat: NikolaDodig - 22. 01. 2016. 17:14:32 ---E kao da simi lupio samar sada sa tim postom tvojim, bas sam se bio zagrijao za nju... d7 d7 d7 superti superti superti
--- Kraj citata ---
U svakom slucaju dobijes novu ako se potrga::)) samo sam iznio sta se desilo kolegi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju