Optike i nosači > Optike

NIKON optike

<< < (16/64) > >>

ivo samoborec:
mislim da nemate kaj drugo pisat nego samo budalestine...da ste imali zeissa recimo8x63 i gledali po noci i toga Nikona onda Vam bude sve jasno:Veli se nemoj kuditi konja kojega nisi jasio ali mislim  da je ovo previse.....kak sada da se usporedi recimo zastavina puska sa Steyerom...je svaka puca...svaka pogada...dajte malo gledajte istini u oci..svaki bi od nas imao nekaj najboljega..no svaki od nas ne zaradi toliko love da kada plati sve rezije da mu ostane toliko za skupe stvari zato si kupi ono kaj more..ali ako si kupi nek to tak ne hvali na veliko jer nije mozda ono kaj je bolje i probal..pozdrav i ne zamjerite na mom misljenju ali mislim da je tak....

valdop:
u pravu si tak je, jedino nema steyr kaj tražiti pored zastave  sor

7X64:
Dobro vece svima,prvo ispravka kolegi nema Zeissa 8X63 vec je mislio sigurno na 8X56.
Ja mislim da je Zeiss Zeiss i da nema price.
Uvjek je bilo koliko para toliko muzike.
A sto se tice Zasave vrhunska je puska (imam je jednu kompletno graviranu) ali nemoze ona pored Steyera mislim na starijeg.
Nisam zelio nikoga povrjediti,vec je to moje osobno misljenje

ivo samoborec:
Pardon..zaje...sam se upravo sam otvoril ormar i vidim da je tak kak si Ti napisal...no Ipak mu je cijena..8x56B dialyt...malo vise 1000 Eurica....pozdrav

7X64:
Da gospodin ivo malo vise oko 1400€ ali mislim da nevredi to.
Ja sam kupio novog i usporedio sa nekim japanskim tocnije neka Jawa
i razlika je ali toliko velika i ne.Znam da je Zeiss Zeiss imam ih jedno 5 kom optika
ali i druge su dobre.Lovio sam i ja sa Zrakom i drugima.
A mi lovci svi smo isti uvje bi nesto bolje a i vise.

Dobra Kob z10

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju