Optike i nosači > Optike

Nikon vs Leupold

<< < (3/12) > >>

Gabro:
Ma sve je stvar navike šta se tiče končanice. Ja imam K312 i MilDot končanicu i nebi je nikad mijenjao. Zgodna je i za kompenzaciju pada zrna, ne treba dizat odoka nego točno znaš na kojoj je udaljenosti koliki razmak između točaka. Ali to je več neka druga priča sad.... definitivno lovački modeli su tanji, elegantniji, jednostavniji ali ima i ovih drugih pa kako kome paše.... Neko voli crne, neko plave, neko mamu, neko tatu.... zagi zagi

milohnic1983:
Sve je na kraju stvar izbora ali zelim onaj osmjeh na licu svaki put kad je izvadim iz ormara a ne ono super mi je ali da sam bar uzeo ovo ili ono pa da bude kako sam zelio. Nista onda cu uzeti swar z6i gen2 2.5-15x56 , samo da ne padnem s njom ;-D , ima onaj vic : hoda lovac šumom sa svojom novom puškom i swarovski optikom od 20000 kn i zapne za kamen ,padne na optiku i čuje kvrc a on kaže "molim te bože da je ruka" :-D

Traper.:

--- Citat: milohnic1983 - 27. 05. 2017. 16:14:40 ---Sve je na kraju stvar izbora ali zelim onaj osmjeh na licu svaki put kad je izvadim iz ormara a ne ono super mi je ali da sam bar uzeo ovo ili ono pa da bude kako sam zelio. Nista onda cu uzeti swar z6i gen2 2.5-15x56 , samo da ne padnem s njom ;-D , ima onaj vic : hoda lovac šumom sa svojom novom puškom i swarovski optikom od 20000 kn i zapne za kamen ,padne na optiku i čuje kvrc a on kaže "molim te bože da je ruka" :-D

--- Kraj citata ---

Dobar ti e nema sta  hao.

Gabro:
 hao hao hao
O tome osmjehu ti pričam a ako nisi 100% zadovoljan s izborom, toga nema. Za ove kvarove je Vortex zakon, prođeš autom priko optike, vratiš im je i dobiješ novu...

milohnic1983:
Hvala vam kolege šta ste mi pomogli da potrošim dodatnih 10000 kn :-D hahaha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju