Optike i nosači > Optike
Nikon vs Leupold
Gabro:
Kako se krenija ne treba tebi pomoč.... zagi zagi
roger:
--- Citat: milohnic1983 - 27. 05. 2017. 16:38:21 ---Hvala vam kolege šta ste mi pomogli da potrošim dodatnih 10000 kn :-D hahaha
--- Kraj citata ---
Vrag odnija prisu, di zuris? Nije diskusija jos gotova!
Sad jos moramo raspraviti back-up, rezervnu optiku za tog Z6, na primjer u vidu jedne sirokokutne optike.... bez rezervne opcije to sve skupa ne vrijedi nista!
zagi
Salim se. Na manjem povecanju 2.5 X posluzit ce i kao sirokokutna bez problema!
deeejan:
slazem se, roger, ili barem neka crvena tocka... :)
nemas se kaj mislit kolega, ako novac nije problem, nista 'za pocetak'...odmah si uzmi pravu stvar i miran si zagi
Gabro:
Ma ništa to skidanje stavljanje!! Kompletno druga puška i optika ili crvena točka mu treba za tu namjenu, novi kalibar ma sve živo.... >:D >:D >:D ;D ;D
Šalim se, sa tim paketom si dobro pokriven kasnije češ sam vidit šta ti treba i ne treba.... a sve treba rol rol
milohnic1983:
--- Citat: Gabro - 27. 05. 2017. 18:37:34 ---Ma ništa to skidanje stavljanje!! Kompletno druga puška i optika ili crvena točka mu treba za tu namjenu, novi kalibar ma sve živo.... >:D >:D >:D ;D ;D
Šalim se, sa tim paketom si dobro pokriven kasnije češ sam vidit šta ti treba i ne treba.... a sve treba rol rol
--- Kraj citata ---
A baš to! sve treba :-D Ali svaku godinu nešto inače je bezveze ako odmah sve nabaviš ;-)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju