Optike i nosači > Optike
Optika sa ebay-a!
syncm2:
--- Citat: darho - 28. 02. 2011. 19:55:53 ---kolege e bay vam je lutrija...puno kupujem na e bayu i ima puno stvari koje sam kupio platio i dobio a ima i puno stvari koje sam platio i nikad nisam vidio.... zapravo postoji neki način povrata novca za stvari koje ne dobijete ali ima jedan problem.... većina stvari koje sam ja platio a nisam dobio došle su u Hrvatsku a prošle carinu.. e a tu onda nastaje problem...največi problem je kolko sam kasnije saznao u pošti i dostavi jer naši ljudi tamo to pokradu i nikad nitko za to ne odgovara jer kad dodjete na poštu sa brojem pošiljke šalju vas tamo vamo po kancelarijama i nitko nema pojma ko je odgovoran i ko bi mogo znat di je vaš paket i na kraju odustanete od potrage i pomirite sa sa gubitkom...tako je bar bilo u mojem slučaju a povrat novca od e baya nemožete tražiti jer je paket uredno poslan i stigo je na naše tlo a to onda nije više u do e baya nego do lopova... to vam govorim iz vlastitog iskustva... ali znam i masu ljudi koji nikad nisu imali ni najmanji problem...sve je to relativno i kako je več rečeno najbolje se je pripremit na to da si osto bez love pa onda ako paket dođe niko sretniji od tebe...
--- Kraj citata ---
ja isto kupujem dosta, evo primjer, narucim micro sd karticu za mob po cijeni od 16$, platim i za 5 min tog oglasa nema, prodavac se ne javlja, onda se zalim pay palu jer oni osiguravaju novac do 500$, i onda oni meni vrate a kineza nek sami love. To je bilo jednom, ostalo mi je uredno dolazilo.
syncm2:
--- Citat: danijelh - 28. 02. 2011. 20:02:59 ---Leupold 4-14x56 za cca 4500 kuna u HR bez kemije i brige
--- Kraj citata ---
Gdje ima takva?
darho:
ovaj primjer s micro sd stoji.. to sam i ja znao dobit lovu tako natrag ali najgore mi je kad dobim potvrdu da je paket stigo u hrvatsku i onda ga ja ne dobijem...to mislim da e bay ne vrača... za takve pakete nikad nisam uspio dobit povrat love nego uvjek samo odgovor da je paket u hr i da se raspitam na pošti...e tu onda svaka priča staje...love nigdje paketa nigdje...
vuk sa motajice:
Znaci nista od ebay narudzbe nego lovu u dzep i u prodavnicu.
darho:
kolega vuk to ti je najsigurnije....jebo e bay..znaš kak se kaže...škrtac na kraju plača duplo.... ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju