Optike i nosači > Optike

Optika SUTTER

<< < (4/12) > >>

sheytan:
Ma, Neno je u pravu 100%, naravno, ali vam pričam da je iskustvo sa Sutterima 30mm ODLIČNO, iako sam bio izuzetno skeptičan kada je moj dobar prijatelj pre nekoliko godina kupio svog(dok nismo imali nikakav info o Sutterima) i montirao ga na 30-06...  d2

Macak:
Znam par kolega koji su koristili Sutter jedno vrijeme i skinuli jer nije drzao sus. Osobno je nebi koristio, osim za zracnicu ili MK i Neno je sve vec rakao u svojem postu.

sheytan:
Macak, da li znate, da li su bili sa tubusom 25.4 ili 30mm? Jer, već sam pitao na prethodnoj strani:

--- Citat: sheytan - 29. 04. 2014. 18:58:01 ---^ Da li vam je tubus 25.4 ili 30mm? Imam direktno i indirektno iskustvo sa cca. 15ak Suttera, i SVI 30mm rade besprekorno, dok 25.4(MOZETE VIDETI NA SAJTU DA PO IZGLEDU UOPSHTE NISU ISTI, TJ. DRUGI KINEZI IH PRAVE!!!) ne vrede ni pet para...

--- Kraj citata ---

Macak:
Neznam koji je tubus bio kolega sheytan, znam samo da su nezadovoljni bili i danas imaju na karabinima Leupold i Meoptu.

sheytan:
Imam i ja Zeissa, ali hotju da prezentujem kolegama da ovo(serija 30mm tubus) ipak vredi vishe nego shto koshta! Tj., kome su finansije ogranichene, ovo definitivno moze da posluzi!

Moj dobar prijatelj je ispalio preko 100 metaka 30-06, ja preko 100 270w, i rade BESPREKORNO!  teaa Nas dvojica vishe pucamo u papir, nego u meso, tj. troshimo mnogo metaka godishnje, a ostali poznanici koriste uglavnom za lov i NIKO nije imao problema...  zagi

Glavna mana - slabiji kontrast/slika. Da je i to vrhunsko, Zeiss i sl. bi bili suvishni!  happi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju