Optike i nosači > Optike

Optika za pogone

<< < (21/24) > >>

JANEZ L:
Lp!

E2rd dobru kupnju ti želim i koji izvještaj o tome, pa i koju fotku. d1 d1 d1

Lovski zdravo
Janez L

E2rd:
Hvala Janez. Ti ne greš? A zastavljamo se u Radovljici.

Traper.:

--- Citat: Štef - 21. 02. 2014. 21:45:34 ---i još končanicu 54 i eto brige na veselje ! Nemoj gledat cijenu, uzmi samo karticu - račun dođe poštom drugi mjesec  happi

--- Kraj citata ---

Stef zasto bas tu koncanicu, meni izgleda bas neprirodna. Bas bi hteo znat sta je fora kod te koncanice i imali neke prednosti.
A za izbor optike uzeo si mi rec iz usta. d4
Pozdrav.

E2rd:
Pa ova optika što si mi predlagao je za specialce a ne za lovce, osim toga ima križ u prvom fokalnom planu. Istina cijena je super....

perop:

--- Citat: E2rd - 21. 02. 2014. 22:36:01 ---Pa ova optika što si mi predlagao je za specialce a ne za lovce, osim toga ima križ u prvom fokalnom planu. Istina cijena je super....

--- Kraj citata ---
teaa
Ne znam je li meni govoriš za Pride &Fowler. Ova optika ima končanicu kalibriranu za pojedine kalibre. Končanica mi je vrhunska i po meni jako uporabljiva u lovu i brzom pucanju za pojedine slične lovačke kalibre. Nisam je držao u ruci i volio bih je vidjeti. Optika je vrhunska japanska. Ameri ih koriste i za lov a oni su jako praktični. Po nekim mojim opservacijama mislim da je ovo jedna od boljih končanica za brzo pucanje. To što je I FPP nije bitno jer kvalitetna končanica odradi posao. Pride &Fowler končanice sada koristi i jedna od boljih svjetskih optika USO u modelu 762C - US OPTICS 1-8x24mm MIL SPEC .
 zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju