Optike i nosači > Optike
Optika za pogone
E2rd:
Koliko se sječam iz prijašnjih posjeta tom sajmu amerikanci nisu baš zastupljeni. Možda koji trgovac prodaje njihovo oružje ili optiku. Ako sada malo razmislim ne sječam se niti francuza. Možda se varam, sutra ću vidjeti.....
perop:
teaa
Dobar je i Trijicon oni su povpoljniji cijenom od Europske optike. Od Europe drži se Meopte i nećeš pogriješiti. Bolje stući velike novce u dobar lov nego u skupu optiku.
zagi
JANEZ L:
Lp!
--- Citat: Štef - 21. 02. 2014. 21:39:00 ---Eto vidiš - ja bi si onda jednog ovakvog nabacio
--- Kraj citata ---
I ja, i ja... sor sor sor ali i Meopta bi valjala... sauf Samo recesija, ne valja... paci paci paci
Lovski zdravo
Janez L
E2rd:
Ako sutra Meoptu R2 dobijem za oko 1000 Euriča ima da ide sa mnom kući. Čini mi se da ljudi imaju pravo kad kažu, da je tako mala razlika u kvaliteti a tako velika razlika u cijeni. A garancija 30 g. opet nešto znači..
perop:
--- Citat: E2rd - 21. 02. 2014. 22:14:37 ---Ako sutra Meoptu R2 dobijem za oko 1000 Euriča ima da ide sa mnom kući. Čini mi se da ljudi imaju pravo kad kažu, da je tako mala razlika u kvaliteti a tako velika razlika u cijeni. A garancija 30 g. opet nešto znači..
--- Kraj citata ---
teaa
Mislim da ona košta oko 1200 eura ali na takvim sajmovima zna biti popusta. Ipak optika se jedanput kupuje a ovdje se radi o kvalitetnoj optici pa tu ne gledajte u 100-tinjak eura gore dolje.
zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju