Optike i nosači > Optike
Optika za pogone
perop:
d4
Nego, cija je to optika Vortex i jel ima netko iskustva sa njome?
[/quote]
teaa
Po rezultatima Field&Streama -Vortex-Razor-HD-gen-II-1-6x24 je najbolji optički nišan u 2013. godini. O ovome može reći više Goran on je stručnjak za Vortex. U USA košta $1,899.
http://www.fieldandstream.com/articles/hunting/2013/07/best-rifle-scope-2013-vortex-razor-hd-gen-ii-1%E2%80%936x24mm
zagi
E2rd:
Upravo sam pogledao. Taj Vortex Razor... ... ima za 11 m. manje max. vidno polje na 100 m. od Kahlesa: Kako je sa kvalitetom optike ne mogu reči
perop:
--- Citat: E2rd - 20. 02. 2014. 13:40:56 ---Upravo sam pogledao. Taj Vortex Razor... ... ima za 11 m. manje max. vidno polje na 100 m. od Kahlesa: Kako je sa kvalitetom optike ne mogu reči
--- Kraj citata ---
teaa
Meopta ima vidno polje manje za 5 m ali i košta manje 4.820, 00, kn. Ako možete financijski podnijeti kupovinu ovog Kahlesa to je svakako odličan izbor. Toliko vidno polje ima i Swarovski Z6 i.
zagi
E2rd:
Kolega 'perop' imate pravo. Na sajmu u Salzburgu moram posjetiti Meoptin štand.
perop:
--- Citat: E2rd - 20. 02. 2014. 14:22:21 ---Kolega 'perop' imate pravo. Na sajmu u Salzburgu moram posjetiti Meoptin štand.
--- Kraj citata ---
teaa
Svakak kolega Erd mislim da nećete pogriješiti. Sve dobro pogledajte i ocijenite i onda kupite optiku koju smatrate najboljom. Što kažu "Tri puta mjeri jednom sijeci "!
zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju