Optike i nosači > Optike

TASCO optike

<< < (22/56) > >>

Ry1:
Zanimljiva i zajednicka osobina navijaca Leupolda je da im poznavanje optickih nisana ne prelazi kvalitet favorita

canis:
Ma ja ti nisam takav slučaj. Iznad svega ću reći da je svatko našao svoj broj,što nikom ne daje pravo da govori o nečemu što možda nije iskusio na pravi način.
Leupolda sam imao na drilingu nekoliko godina i od prvog upucavanja mi je držao grupu do kraja bez potrebe za dodatnim upucavanjem. A montaža je bila skidajuća. Vidljivost u raznim uvjetima mu je bila neusporedivo veća od kahlesa slične starosti,s tim da je kahles bio podosta skuplji,što nemora biti pravilo.Končanica koju je imao me ponukala da ga prodam,žalim,žalim. dois

john deere:
jel ima netko da ima loša iskustva sa titanom 3-12x52???
nudi mi se jedan polovni pa se premišljam dal da ga ubodem ili ne. znam da nije swarovski lili zeiss, ali u svakom sličaju je bolja od norconie.
slušam....., tj. gledam.....

Neno:

--- Citat: john deere - 04. 03. 2009. 00:46:16 ---jel ima netko da ima loša iskustva sa titanom 3-12x52???
nudi mi se jedan polovni pa se premišljam dal da ga ubodem ili ne. znam da nije swarovski lili zeiss, ali u svakom sličaju je bolja od norconie.
slušam....., tj. gledam.....

--- Kraj citata ---

Mene Titan 3-9X40 služi godinama nemoj ga uspoređivat s Swarom i društvom i biti če ti OK.

Cijena polovnom oko 1200-1500 Kn za očuvan ispravan je OK, obratiti pažnju da original ima serijski broj i Made in Japan s donje strane okularnog dijela jer ima dosta falšara.

bravarica:
Tasco 3-9x40, kad se sitin, moja prva optika još davne 1986 ili 1987 nisam siguran. Nije zakazala. Ja jesam - ponekad. happi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju