Optike i nosači > Optike

Vortex viper

<< < (3/8) > >>

Goran:
Mladene u pravu si. Mil- dot je moja furka jer mislim da ova optika Vortex dolazi u tom obliku mada vjerovatno ima i neke druge verzije. za mete ima puno boljih koncanica. Covjek trazi optiku i pita za misljenje o Vortexu. Mozda ne bi bilo lose provjeriti BSA oni znaju imati dobrih stvari ili Hakko ili Kowa Japanske optike a nisu skupi. za poznate udaljenosti u streljastvu ima boljih optika i prikladnijih samo ne znam ni jednu za $ 500 sve su uglavnom 3 puta  vise.

Swift:
Da,da..te puste pare.
Sa 1000 eura bi bio pametniji.

Goran:
Ma i kad imas $ 1000 opet razmisljas ali su mogucnosti ljepse. Lijepo ti uzmi tog Vortexa ali prije dobro ispitaj te svoje kontakte sto ga imaju ako je sve OK. neki moj prijatelj nedavno kupio novi S&B PM 2 fantazija od optike ali i malo brdo love. Ne mogu slagati da ga ne bi rado stavio na pusku ali mislim da su mi i ovi moji sasvim OK. Mozda jedan dan ako tako odlucim za sada su mi ovi moji sasvim u redu i rade precizno i dobro. Bolje odluci i sastavi pusku pa idi pucati i uzivati a ne gubiti vrijeme na staticno razmisljanje. Kad nabavis bolji lako je zamjeniti.

Swift:
Jel ima jos predloga sta za 500-550 usd u Jamerike 8)

Bodul:
Weaver Tactical 3-15X50, 4-20X50  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju