Optike i nosači > Optike
YUKON optike
manufrance:
Gorane imenjače hvala na odgovoru,drago mi je da te brzo huja prošla(baš si me nasmijao).Pitao sam baš tebe jer se vidi po tvojim postovima da si zaljubljenik i poznavalac materije.Sad sam još mirniji makar sam bio siguran u odabir.Ja bih isto bio sretan sa nekakvim njemačkim staklom ali tako je kod nas,mora čovjek i stisnut i p...Štitnici su stvarno nezgrapni i zato ih nisam ni stavio na fotografijama,svakako ću nešto drugo uzeti.Hvala još jednom i dobra ti kob i dalje!
deeejan:
--- Citat: Goran - 12. 09. 2014. 00:42:44 ---Napisao sam posirok odgovor ali me sistem izbacio i odgovor je nestao tako da trenutno mrzim forum. Probacu ponovo kad me huja prodje.
--- Kraj citata ---
hao hao hao
gorane z10
skoch:
POZDRAV PRIJE SVEGA ! ovako zanima me vase misljenje :planiram si kupiti optiku do nekih 3000kn pa se dvoumim između yukon 3x12x56 ili optisan mamba 3x12x56 ili ako vi mislite neku drugu u tom cjenovnom rangu ,,, unaprijed hvala na odgovoru!
d7
dobusija:
....yukon ti je ok odabir....
Goran:
Pogledaj ko ti nudi bolju garanciju ako se nesto pokvari. Pogledaj obe optike na 3 i 12 x i vidi koliki je prsten na ivici stakla i koji eye releif je duzi. Isto tako pregledaj koja iluminacija je cvrsca po dizajnu i izradi da ti duze traje. kad sam i ja gledao prije par godina mamba je imala slabiji oblik tocke od Yukona koji je imao perfektne ivice iluminirane tocke dok je Mamba malo "krvarila". Isto tako vazno je usporediti cistucu slike na recimo 200 m jer je paralax fixiran na 100 m pa moze proizvesti nejasnoce citanja broja registracije na autu na vecim daljinama. Slika mora biti cista na tvojim lovackim daljinama inace nije dobro.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju