Optike i nosači > Optike
ZRAK optike svih vrsta
Schultz and Larsen:
--- Citat: anubis - 07. 02. 2008. 19:59:53 ---Vi se raspisali o vojnim a mene zanima lovna 6x42!Ako sam dobro shvatio optika je čvrsta i pouzdana,pa bi trebala držati 30-06 bez problema.Ako tko ima 6x42 prijeratne proizvodnje a voljan ju je prodati molim konakt na PP!HVALA
--- Kraj citata ---
Drzi ova optika 12,7mm bez problema!
Procitaj moj post do kraja. Probao sam da odgovorim na oba pitanja i o vojnoj i lovackoj otici od Zraka. z10
SEJFO:
Moj Lazare!
Pedeseta je ja i jesam za brzo pucanje pa zato trazim aimpont.Ako duže nišanim sigurno mašim.
pozdrav!?!
radavac:
Pozdrav kolegama sto se tice Zraka 6X42 prosjecna optika sa obzirom na porijeklo ove optike.Imam je sam montiranu (slijedi zamjena) i imam isti problem kao sto je Gardist opisao moram da se nagnem unaprijed da bi odstojanje oka i optike bilo dobro.Inace nosaci optike su QR-Leupold ččč
radavac:
A ovako to izgleda
medo:
--- Citat: radavac - 09. 02. 2008. 20:15:33 ---Pozdrav kolegama sto se tice Zraka 6X42 prosjecna optika sa obzirom na porijeklo ove optike.Imam je sam montiranu (slijedi zamjena) i imam isti problem kao sto je Gardist opisao moram da se nagnem unaprijed da bi odstojanje oka i optike bilo dobro.Inace nosaci optike su QR-Leupold ččč
--- Kraj citata ---
Pa zasto ti ne povuces optiku prema sebi?
Optiku prije sarafljenja u prstenove pomaknes je taman toliko da kad pusku stavis u rame nema sjena.Zapravo pronadjes si fokus i upucas.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju